Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


Virtualni Božić iz Konavla
Objavljeno: 10.12.2020. 21:51  
Miris Božića u Konavlima od 18. do 26. prosinca 2020. godine
Miris Božića u Konavlima od 18. do 26. prosinca 2020. godine

Konavle

Agroturizam Konavle i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju Mirisi Božića u Konavlima. Ovogodišnje 13. izdanje počinje u petak 18. prosinca i traje do subote 26. prosinca 2020. godine.

Otvorenje će biti u Vili Tantini na Radovčićima a prenosit će se virtualno putem medija i društvenih merža. Bit će prikazan dio božićnih običaja u Konavlima, otvoreno vino proizvedeno na ovogodišnjem Trganju i predstavljena konavoska božićna trpeza. 

Nadalje, od 19. do 23. prosinca su Dani konavoske zelene menestre i vina. Konavoski agroturizmi pripremat će zelenu menestru, a moći će se naručiti i izvrsna konavoska vina po prigodnim cijenema i uz dostavu na kućni prag za područje Konavala, Župe i Dubrovnika, uključujući i Mokošicu i to dva puta dnevno za objed i večeru, a narudžbe za zelenu menestru zaprimat će dan ranije do 18 sati.  

Dostavljači će ih dostavljati u konavskoj narodnoj nošnji. Sve informacije o bronzin dostavi menestre i vina i ukupnom ovogodišnjem programu mogu se pronaći na web stranici Udruge Agroturizma Konavle www.agroturizam-konavle.hr i facebook stranici Agroturizma Konavle.

Mirisi Božića će završiti na Stjepanovo, 26. prosinca, u 17 sati virtualnim performansom „Konavosko viđenje aktualnog trenutka" na društvenim mrežama.

  isprintaj članak