Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Plesno-glazbeni nastup na Trgu bana Jelačića 21. srpnja u 16 sati
Objavljeno: 11.07.2017. 18:50  
Mladi hip-hop poduzetnici iz Europske unije dolaze u Zagreb na razmjenu znanja i dobre prakse
Mladi hip-hop poduzetnici iz Europske unije dolaze u Zagreb na razmjenu znanja i dobre prakse

Od 14. do 22. srpnja 2017. pod Erasmus plus programom u Zagrebu će biti održano devet radionica razmjene znanja i dobre prakse iz poduzetništva i multimedije na kojem će sudjelovati mladi hip-hop poduzetnici iz EU zemalja.

Na projektu Hip-hop Entrepreneurship 2 skupiti će se 48 sudionika iz Mađarske, Bugarske, Poljske i Hrvatske kako bi svojim znanjem, iskustvom i idejama pomogli jedni drugima unaprijediti i razviti poslovnu strategiju i organizaciju. Radionice će biti temeljene na praktičnom znanju te vođene primjerima dobre prakse. 

Posebnost projekta je što okuplja mlade koji se bave područjem plesa, glazbe i multimedije poput plesača i plesnih trenera, vlasnika plesnih i glazbenih studia. Razmjena je temeljena na dobrovoljnoj osnovi a cijeli projekt plaća Europska unija. Organizator i domaćin je Urbana mladež dok su partnerske organizacije Górna Art Centre iz Poljske, organizacija mladih Association of Roma Minority Representatives and Spokespeople of Nógrád Count iz Mađarske te organizacija mladih Walk Together iz Bugarske. Predavanja i radionice će se održati u Divas plesnoj školi i Funk Lounge hostelu.


  isprintaj članak