Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Mirovinu prima već 68 godina!
Više od 500 građana Srbije prima mirovinu duže od pola stoljeća! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Plesno-glazbeni nastup na Trgu bana Jelačića 21. srpnja u 16 sati
Objavljeno: 11.07.2017. 18:50  
Mladi hip-hop poduzetnici iz Europske unije dolaze u Zagreb na razmjenu znanja i dobre prakse
Mladi hip-hop poduzetnici iz Europske unije dolaze u Zagreb na razmjenu znanja i dobre prakse

Od 14. do 22. srpnja 2017. pod Erasmus plus programom u Zagrebu će biti održano devet radionica razmjene znanja i dobre prakse iz poduzetništva i multimedije na kojem će sudjelovati mladi hip-hop poduzetnici iz EU zemalja.

Na projektu Hip-hop Entrepreneurship 2 skupiti će se 48 sudionika iz Mađarske, Bugarske, Poljske i Hrvatske kako bi svojim znanjem, iskustvom i idejama pomogli jedni drugima unaprijediti i razviti poslovnu strategiju i organizaciju. Radionice će biti temeljene na praktičnom znanju te vođene primjerima dobre prakse. 

Posebnost projekta je što okuplja mlade koji se bave područjem plesa, glazbe i multimedije poput plesača i plesnih trenera, vlasnika plesnih i glazbenih studia. Razmjena je temeljena na dobrovoljnoj osnovi a cijeli projekt plaća Europska unija. Organizator i domaćin je Urbana mladež dok su partnerske organizacije Górna Art Centre iz Poljske, organizacija mladih Association of Roma Minority Representatives and Spokespeople of Nógrád Count iz Mađarske te organizacija mladih Walk Together iz Bugarske. Predavanja i radionice će se održati u Divas plesnoj školi i Funk Lounge hostelu.


  isprintaj članak