Grad blizanca u Indiji
Ova neobičnost rođenja velikog broja blizanaca zabilježen je iu gradovima Igbo-Ora u Nigeriji i Cândido Godói u Brazilu. ...
Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Prvo krstarenje kreće 13. lipnja 2021. godine
Objavljeno: 26.06.2019. 19:21  
MSC Cruises danas je najavio otvaranje prodaje za brod MSC Seashore
MSC Cruises danas je najavio otvaranje prodaje za brod MSC Seashore

 

OTVORENA PRODAJA ZA PRVI MSC CRUISES-OV SEASIDE EVO BROD - MSC SEASHORE

 

 

MSC Cruises danas je najavio otvaranje prodaje za brod MSC Seashore koji će inauguralnu sezonu provesti ploveći zapadnim Sredozemljem. Počevši od lipnja 2021. godine, njezini sedamnoćni programi plovidbe uključivati Barcelonu, Marseille, Genovu, Napulj, Messinu i Vallettu.

 

Prodaja je danas otvorena ekskluzivno za članove MSC Voyagers Cluba u razdoblju od dva tjedna. Svi ostali gosti će krstarenje moći rezervirati od 11. srpnja 2019. godine. MSC Seashore će biti treći brod inovativne Seaside generacije koju trenutno čine MSC Seaside i MSC Seaview (floti su se pridružili 2017. i 2018. godine), a prvi je od ukupno dva planirana Seaside Evo broda s još više javnih prostora i većim brojem kabina te najvećim omjerom vanjskih površina po gostu u usporedbi s ostalim brodovima flote.

Povećanje veličine broda za 16 metara omogućilo je preoblikovanje nekih javnih prostora i uvođenje novih kao i poboljžanje položaja ostalih područja broda. Na osmoj palubi je ispod bazena smješten novi lounge salon na dvije palube, dok će područje unutrašnjeg bazena na 18. palubi biti prošireno dodatnom palubom iznad i oko bazena. Obiteljska ponuda također je unaprijeđena s još većim područjem za djecu i najsuvremenijim vodenim parkom. Tu će se nalaziti i potpuno novi restoran za goste s Aurea doživljajem te dodatni glavni restoran. Specijalizirani restorani će se sada nalaziti na osmoj palubi dok će se buffet restoran preseliti na palubu 16. Novi smještaj će specijaliziranim restoranima omogućiti postavljanje stolova na samoj legendarnoj šetnici blizu mora.

MSC Seashore će također predstaviti novi izgled kabina kao što su spojene kabine za obitelji i grupe. MSC Yacht Club će ponuditi novi tip apartmana koji će sadržavati walk-in garderobu. Osim toga, tu će se nalaziti i dva dodatna luksuzna apartmana s hidromasažnom kadom i dodatnih 28 kabina s terasom i vlastitim privatnim područjem za sunčanje.

MSC Seashore će biti opremljen najboljom i najnovijom tehnologijom zaštite okoliša kako bi se smanjio njezin utjecaj na okoliš. To, između ostalog, uključuje najsuvremeniji sustav za čišćenje ispušnih plinova, napredni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, sustav pametnog grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), SCR sistem (Selective Catalytic Reduction), LED rasvjetu i pametne uređaje koji značajno štede energiju. Sve ovo dio je MSC-ove predanosti kako bi gostima pružili najbolje iskustvo na moru, ali na održiv način.

Pri rezervaciji krstarenja na brodu MSC Seashore tijekom ovog ekskluzivnog dvotjednog razdoblja, članovima MSC Voyagers Cluba odobrit će se dodatnih 5% popusta uz već postojeći članski popust od 5%, a nudi im se jedinstvena prilika da među prvima odaberu željenu kabinu. Ostali gosti će također moći iskoristiti 5% popusta za ranu rezervaciju koji će vrijediti do 11. rujna 2019.

MSC Seashore će na svoje prvo krstarenje krenuti 13.6.2021. godine, a samo 18 mjeseci kasnije pridružit će joj se drugi Seaside EVO brod, u jesen 2022. godine.

 

MSC Seashore u brojevima:

•          Ukupne zapremnine 169.500 bruto tona

•          339 m dužine

•          2.270 kabina

•          Najveći broj gostiju: 5.877 

•          1.648 članova posade

  isprintaj članak