Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Mirovinu prima već 68 godina!
Više od 500 građana Srbije prima mirovinu duže od pola stoljeća! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Novi terminal omogućit će poboljšano iskustvo gostima MSC Cruises-a, od ukrcaja do iskrcaja
Objavljeno: 10.04.2019. 12:44  
MSC Cruises danas je otkrila pojedinosti novog inovativnog terminala za kružna putovanja u PortMiamiju
MSC Cruises danas je otkrila pojedinosti novog inovativnog terminala za kružna putovanja u PortMiamiju

Prema uvjetima sporazuma, koji je danas odobrio Upravni odbora okruga Miami-Dade, MSC Cruises će osmisliti, izgraditi, upravljati i održavati veliku građevinu s dva terminala za brodove za kružna putovanja (AA i AAA) kao i dva veza. Izgled je osmislila nagrađivana arhitektonska firma Arquitectonica, MSC Cruisesovi ekskluzivni novi terminali u PortMiamiju moći će istodobno primiti dva mega broda za kružna putovanja, omogućujući tako tvrtki dva istovremena ukrcaja/iskrcaja i prolazak gotovo 28.000 putnika dnevno.

Pierfrancesco Vago, izvršni predsjednik MSC Cruises-a, izjavio je: „S 13 brodova za kružna putovanja koji će se floti pridružiti u sljedećih osam godina, želja nam je predstaviti najinovativnije klase brodova u PortMiamiju, pružajući gostima iz Sjeverne Amerike kao i iz ostalih zemalja uistinu bogat izbor. Konkretno, novi terminal, koji će biti jedan od inovativnijih u industriji, omogućit će nam pružanje poboljšanog, visokokvalitetnog iskustva za goste od početka do kraja, od ukrcaja do iskrcaja, te tako pridonijeti njihovom potpunom uživanju u svakom trenutku odmora."

MSC Cruises trenutno upravlja sa četiri broda koji polaze iz PortMiamija: MSC Seaside i MSC Armonia tijekom čitave godine, MSC Divina sezonski jednako kao i MSC Meraviglia koja će se ove jeseni pridružiti nabrojanim brodovima. Uz ove nove objekte, MSC Cruises će svake godine u PortMiami dovesti ukupno milijun putnika.

Radovi na novim terminalima trebali bi započeti početkom 2020. godine. MSC Cruises trenutno procjenjuje kako bi radovi trebali biti dovršeni krajem 2022. godine, pa će u to vrijeme tvrtka prebaciti sve svoje operacije na novi terminal.

  isprintaj članak