Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Vinari Zagrebačke županije očekuju turiste
Snimljen video kao poticaj turističkom obilasku vinara Zagrebačke županije ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Blagdanski jelovnik i recepti naglašavaju strast Marthe Stewart prema uživanju u ukusnim obrocima s obitelji i prijateljima
Objavljeno: 25.04.2019. 08:04  
MSC Cruises i Martha Stewart partnerstvom obogaćuju kulinarskiu i izletničku ponudu
MSC Cruises i Martha Stewart partnerstvom obogaćuju kulinarskiu i izletničku ponudu

MSC Cruises, tvrtka za kružna putovanja, sklopila je partnerstvo sa stručnjakinjom za dom i životni stil, Marthom Stewart, u osmišljavanju novog kulinarskog doživljaja na brodu i obali koji će trenutke odmora učiniti još posebnijim i nezaboravnim. Partnerstvo na temu „Celebrate, Discover, Experience" uključuje posebno osmišljene izlete, poklon pakete iznenađenja te posebne blagdanske jelovnike za večeru i recepte. Martha Stewart je voditeljica nagrađena Emmyjem, poduzetnica, autorica čak 94 knjige te savjetnica za način života.

„Uživam u predstavljanju novih iskustava i oduševljena sam što imam priliku surađivati s MSC Cruisesom ", rekla je Martha Stewart i dodala: „Izleti prikazuju neke od mojih omiljenih aktivnosti i pomažu gostima MSC Cruisesa otkriti izvorna i skrivena blaga odredišta diljem Kariba. Blagdanski jelovnici za večeru i poklon paketi iznenađenja obuhvaćaju sve ono što smatram da bi jedna proslava trebala sadržavati: dobru hranu, dobro društvo i obilježavanje velikih pustolovina i nadahnuće gdje god se nalazili."

Na početku će se održavati u više karipskih odredišta, a zatim će ovo jedinstveno iskustvo biti usmjereno na neke od Marthinih omiljenih mjesta i sadržavat će tečajeve kuhanja i kušanje domaćih jela, jahanje po plaži, planinarenje do skrivenih uvala, obilazak tržnica s rukotvorinama, predavanja mjesnih ribara i obilazak prekrasnih vrtova. Uz ključne znamenitosti svakog odredišta, ovi posebno osmišljeni izleti obuhvaćaju omiljena mjesta mještana te priču o njihovoj kulturi.

Izleti će biti dostupni u svim odredištima na putu brodova MSC Seaside i MSC Armonia, a to su: San Juan, Portoriko; Nassau, Bahami; Philipsburg, Saint Maarten; Charlotte Amalie, St. Thomas, Djevičanski otoci; Ocho Rios, Jamajka; George Town, Kajmanski otoci; Cozumel, Meksiko; Costa Maya, Meksiko i Roatan Island, Honduras. Od studenog 2019. dodatni izleti će biti dostupni u odredištima na karipskim plovidbama brodova MSC Divina i MSC Meraviglia, a isti su planirani i za MSC-ov novi privatni otok Ocean Cay MSC Marine Reserve koji će svoje prve goste dočekati u studenom 2019. 

 

  isprintaj članak