U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Brodovi će ploviti u svim regijama u kojima MSC Cruises tradicionalno plovi
Objavljeno: 27.06.2020. 07:09  
MSC Cruises je objavio pojedinosti plovidbe u zimskoj sezoni 2020/2021.
MSC Cruises je objavio pojedinosti plovidbe u zimskoj sezoni 2020/2021.

MSC Cruises je potvrdio pojedinosti plovidbe u zimskoj sezoni koja će uključivati preko 90 različitih programa Karibima, Sredozemljem, Zaljevom, Južnom Afrikom, Južnom Amerikom i Azijom – svim područjima u kojima i inače plove. Programi putovanja traju od dvije do 24 noći, uz treći MSC World Cruise - krstarenje oko svijeta, koje započinje u siječnju 2021., te program Grand Voyages krstarenja.

Najava ovih plovidbi uslijedila je nakon nedavne potvrde te tvrtke da će cjelokupna flota MSC Cruisesa, uključujući i dva potpuno nova broda koja su trenutno u izgradnji, zaploviti od ožiujka 2021. godine, kada počinje ljetna sezona. 

Iz MSC Cruisesa potvrdiili su dobrovoljno produženje obustave isplovljavanja iz luka koje se nalaze u SAD-u do 15. rujna 2020. godine. Ova najava utječe na dva broda: MSC Seaside i MSC Armonia, koji su trebali ploviti ovim područjem prema prethodnom planu. Gosti s rezervacijama na otkazanim krstarenjima do 13. srpnja 2010. godine dobiti će kredit za buduće krstarenje pomoću kojeg imaju priliku prebaciti puni uplaćeni iznos za otkazano krstarenje na novo krstarenje po izboru, na bilo koji brod i bilo koji program, s datumom polaska do kraja 2021. godine. Za ljetnu sezonu 2020. godine, MSC Cruises je najavio privremenu obustavu svih isplovljavanja do 31. srpnja u svim ostalim područjima. 

 

Treća plovidba oko svijeta

MSC Magnifica zaplovit će na svom trećem krstarenju oko svijeta nakon izvrsnih mišljenja gostiju na istom krstarenju 2019. i 2020. godine, a zamijenit će prethodno najavljeni brod MSC Poesia. MSC Magnifica je najnoviji brod klase Musica koji se može pohvaliti jednim od najviših omjera balkonskih kabina i dojmljivim brodskim sadržajima uključujući bazen s pomičnim krovom i proširenim područjem za objedovanje. Program plovidbe je u potpunosti potvrđen pa će tako ovo 119-dnevno putovanje oko svijeta započeti 5. siječnja 2021. godine, a gosti će imati priliku posjetiti 53 odredišta u 33 države.

  isprintaj članak