Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Ljetna sezona trajat će od travnja pa sve do studenog 2022. godine
Objavljeno: 13.01.2021. 09:34  
MSC Cruises otkrio program plovidbe za ljeto 2022.
MSC Cruises otkrio program plovidbe za ljeto 2022.

Slika: MSC Grandiosa (MSC Cruises)

MSC Cruises je danas otkrio detalje programa za sezonu ljeto 2022. uz otvaranje prodaje za Karibe i Sredozemlje, dok će prodaja za sjevernu Europu biti otvorena naknadno. Ljetna sezona trajat će od travnja pa sve do studenog 2022. godine, a ponudit će bogat izbor programa putovanja na čak 19 brodova od kojih će 10 brodova biti na Sredozemlju, dok su Miami i Port Canaveral ukrcajne luke za krstarenje Karibima.

 

Na zapadnom Sredozmlju pet brodova za sedamnoćna krstarenja

Kako je Zapadno Sredozemlje jedno od najomiljenijih područja za ljetna kružna putovanja, ponuđen je program plovidbe s obilaskom Italije, Francuske, Španjolske i Malte. 

 

Pet brodova za 7-noćna krstarenja Istočnim Sredozemljem

Posljednjih godina Istočno Sredozemlje postaje sve omiljenije, a program MSC Cruisesa za ljeto 2022. nudi krstarenja Jadranskim i Egejskim morem koja uključuju Italiju, grčke otoke, Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju.

 

Karibi dostupan iz dvije ukrcajne luke u SAD-u

Isplovljavajući iz Miamija, poznatog i kao „svjetska prijestolnica kružnih putovanja", i Port Canaverala, treće najveće luke za brodove za kružna putovanja na svijetu, oba broda MSC Cruisesa će pristajati na Ocean Cay MSC Marine Reserve – privatno otočno odredište MSC Cruisesa na Bahamima koji će sigurno biti vrhunac krstarenja.

MSC Seashore, perjanica flote tvrtke, imat će Miami za matičnu luku, a Port Canaveral će biti matična luka za brod MSC Divina koji će ploviti do Ocean Cayja i Nassaua na krstarenjima od 2, 3 ili 4 noći te do Ocean Cayja i Meksika na 7-noćnim krstarenjima. MSC Divina će također ponuditi izvanredno 12-noćno krstarenje na početku ljetne sezone s ukrcajem u Miamiju uz obilazak Jamajke, Arube, Kolumbije, Paname, Kostarike, Hondurasa i Ocean Caya, a putovanje će završiti u Port Canaveralu.

 

Krstarenje od dvije do 21 noći sjeverom Europe  

Krstarenje sjeverom Europe je nešto uistinu čarobno. Predviđeni su polasci iz Kiela subotom i Kopenhagena, iz Warnemundeona, Hamburga i iz Southamptona.

 

U Aziji će prvi put biti raspoređena dva broda

MSC Cruises će u sezoni ljeto 2022. prvi put na ovo područje rasporediti dva broda s time da će naknadno biti objavljen raspored plovidbe.

  isprintaj članak