Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Očekuje se da će duža plovidba biti privlačna gostima koji lete iz zemalja Schengena
Objavljeno: 12.09.2020. 22:05  
MSC predstavio obogaćen program plovidbe broda MSC Magnifica
MSC predstavio obogaćen program plovidbe broda MSC Magnifica

Na slici: MSC Magnifica

Ženeva, Švicarska – 12.09.2020. – MSC Cruises je danas najavio da će njegov drugi brod koji će ponovno započeti s plovidbom, MSC Magnifica, imati još bogatiji i duži itinerer po povratku na more 19. listopada s nizom od sedam krstarenja uključujući i osmonoćno božićno krstarenje s polaskom 18. prosinca iz Genove (Italija).

Istovremeno, tvrtka je produžila trenutni program broda MSC Grandiosa do kraja godine uključujući i božićno krstarenje s polaskom 20. prosinca iz Genove. MSC Grandiosa nudi sedmonoćna krstarenja s ukrcajem u talijanskim lukama Genova, Civitavecchia, Napulj i Palermo uz pristajanje u Valletti (Malta).

Novi program plovidbe broda MSC Magnifica uključivat će zapadno i istočno Sredozemlje: brod će iz matične luke Genove posjećivati Livorno (za posjet Firenci i Pisi), Messinu na Siciliji, Vallettu na Malti, Pirej (za posjet Ateni) i Katalolon (za posjet Olimpiji) u Grčkoj te Civitavecchiju (za posjet Rimu) prije povratka u Genovu.

Ovaj desetonoćni program osmišljen je za goste koji vole duža putovanja s više odredišta koje mogu posjetiti uz više vremena provedenog na moru – zahvaljujući omiljenosti zaštićenih izleta u sklopu svog novog zdravstvenog i sigurnosnog načina zaštite.

Očekuje se da će duža plovidba biti privlačna gostima koji lete iz zemalja Schengena zbog dobre zračne povezanosti s Rimom i Genovom koji su, uz Messinu na Siciliji, glavne ukrcajne luke te zbog „blizine krstarenja” što se pokazalo dosta popularnim kod gostiju MSC Cruisesa koji žive u Italiji i susjednim zemljama.

MSC Magnifica, jedan je od najomiljenijih brodova flote MSC Cruisesa, u siječnju 2021. godine će se, već drugu godinu zaredom, otisnuti na „MSC World Cruise” krstarenje oko svijeta.

Kao rezultat danas najavljenog obogaćenog programa plovidbe broda MSC Magnifica, otkazana su prethodno planirana četiri sedmonoćna krstarenja iz Barija od 26.09. do 24.10. 2020. godine. Gosti koji imaju rezervaciju na otkazanim krstarenjima će biti prebačeni na drugo krstarenje – točnije na brod MSC Grandiosa koji trenutno plovi zapadnim Sredozemljem ili će primiti kredit za buduće krstarenje uz koji mogu prebaciti čitav uplaćeni iznos za otkazano krstarenje na buduće putovanje po izboru, na bilo koji brod i program plovidbe, do kraja 2021. godine. 

  isprintaj članak