Opasni osvježivači prostora
Istraživanja su pokazala da bezopasni limonin u dodiru s ozonom iz zraka stvara molekule opasnog formaldehida, poznatog uzročnika najtežih bolesti poput raka. ...
Ne morate platiti sve što dolazi na stol
Novo jelo ili piće ne plaćate, a ako ugostitelj odbije zamjenu naručeno niste dužni platiti. ...
Nove SightRun ture za novu turističku sezonu za one koji vole trčanje
SightRun tim kaže kako bi trčanje nakon biciklizma moglo zapravo postati novi zaštitni znak Hrvatske, ako se dovoljno potrudimo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Vlada Srbije u ove završne poslove uložila više od milijardu dinara
Objavljeno: 05.06.2019. 14:05  
Na aerodrom „Morava” moći će sletjeti i zrakoplovi tipa Boeing 737 i Airbus 320
Na aerodrom „Morava” moći će sletjeti i zrakoplovi tipa Boeing 737 i Airbus 320

Do kraja lipnja bi trebali biti gotovi radovi na slijetnoj stazi i u objektima kako bi krenuo putnički zrakoplovni promet u zračnoj luci Morava nadomak Kraljeva (Srbija). Pri kraju su radovi na proširenju i osvjetljavanju piste, provjera opreme i opremanje putničke zgrade.

Odvajanjem dijela vojnog aerodroma za putnički promet u Lađevcima kod Kraljeva putnički zrakoplovi će moći letjeti od 28. lipnja, ako je suditi po obećanju Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije.

Mihajlo Zdravković, direktor državne tvrtke "Aerodromi Srbije”, kojem pripada i zračna luka "Morava”, izjavio je kako je Vlada Srbije u ove završne poslove uložila više od milijardu dinara. Tako će u tu zračnu luku moći slijetati i zrakoplovi tipa Airbus 320 i Boeing 737.

U početku će biti zaposlena 51 osoba što je dovoljno za rad u jednoj smjeni.

  isprintaj članak