Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Vinari Zagrebačke županije očekuju turiste
Snimljen video kao poticaj turističkom obilasku vinara Zagrebačke županije ...
Cvjetni balkoni su raskoš za oči
Nema svaki ljubitelj cvijeća vlastiti vrt. Ali već i cvjetna raskoš u prozorskoj kutiji za cvijeće razveseljava srce i oko! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Sve više pregleda na društvenim mrežama
Objavljeno: 05.05.2020. 14:17  
Na društvenim mrežama objavljen je video o prirodnim ljepotama Hrvatske
Na društvenim mrežama objavljen je video o prirodnim ljepotama Hrvatske

Kamenjak - Ivo Jarić (snimio: Ivan Duran)

 

Hrvatska turistička zajednica pripremila je četiri nova videa za aktivnosti na društvenim mrežama na temu gastronomije, prirodnih ljepota, aktivnog turizma i kulture kroz koje nastavlja provoditi novi komunikacijski koncept #CroatiaLongDistanceLove. Prvi je na društvenim mrežama objavljen video na temu hrvatskih prirodnih ljepota. 

Video kojim je koncept #CroatiaLongDistanceLove pokrenut do sada je pogledalo preko milijun i 500 tisuća korisnika, a najviše pregleda i komentara ostvareno je na bliskim tržištima poput Njemačke, Italije, Austrije, Slovačke, Češke i Slovenije. Komentari su izuzetno pozitivni, a najviše se odnose na prelijepe kadrove sunca, mora, plaža, ali i na poruku „Welcome Croatia to your home” koja se koristi u novom obraćanju. Na YouTubeu video je pregledan preko 37 tisuća puta dok je na Instagramu oznaka #CroatiaLongDistanceLove korištena preko tisuću puta.

Video su podijelile brojne županijske i lokalne turističke zajednice, agencije i hotelske kuće, ali i privatni iznajmljivači, a u dijeljenju poruka uključili su se i poznati hrvatski sportaši, inozemni blogeri i novinari te Europska komisija za putovanja koja je video podijelila na svojim stranicama, pohvalivši njegov izgled i sadržaj. Spomenimo i kako u posljednjih mjesec dana raste broj obožavatelja na kanalima Croatia Full of life pa je, primjerice, samo u travnju na Instagramu ostvaren doseg od gotovo četiri milijuna ljudi, više od devet tisuća komentara, 740 tisuća likeova te preko pet tisuća novih obožavatelja.

  isprintaj članak