Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


Plaćenom ulaznicom po cijeni od 80 kn, kušanje vina je neograničeno
Objavljeno: 11.04.2019. 22:39  
Na ŠkrletOVO 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad, vlakom HŽ uz 40% popusta!
Na ŠkrletOVO 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad, vlakom HŽ uz 40% popusta!

ŠkrletOVO PARTY će biti održan u subotu, 13. travnja 2019. godine, od 16 do 20 sati na prostoru malog trga, pored tržnice u središtu Ivanić-Grada.

Uz kušanje izvorne sorte vina Škrlet, posjetitelji će se moći opustiti uz glazbenu podlogu koju priprema DJ Pepi Jogarde te jela ivanićkog kuhara Dine Pavanića. Novost je ovogodišnja igraonica za najmlađe kako bi se mame i tate mogli bezbrižno opustiti.

Plaćenom ulaznicom po cijeni od 80 kn, kušanje vina je neograničeno.

Na ŠkrletOVU će posjetitelji koji ulazniocu plate 80 kluna moći neograničeno kušati vina škrlet vinara članova udruge Škrlet Moslavina: Florijanović, Ilovčak, Jaram, Kezele, Miklaužić, Mikša, Trdenić i Voštinić-Klasnić.

Vlakom se na Škrletovo može doći uz 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu na udaljenostima većim od 25 kilometara iz svih krajeva Hrvatske. Prilikom kupnje treba naglasiti da se ide na ŠkrletovOVO 2019., a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info pultu Centra za posjetitelje na Škrletovu!  

Polazak vlakova iz Zagreba za Ivanić-Grad u 14,40, 15,18 i u 15,43 sata. 

Polazak iz Ivanić-Grada za Zagreb je u 19,50 i u 20,30 sati

ŠkrletOVO je manifestacija u organizaciji TZ Ivanić-Grada, udruge Šklet, a pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada koja radi promidžbe izvorne sorte vina škrlet. I ovogodišnja priredba sastoji od dva dijela: stručnog za znanstvenike i vinske profesionalce, te zabavnog dijela ŠkrletOVO Party za građanstvo.

 

  isprintaj članak