Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


Plaćenom ulaznicom po cijeni od 80 kn, kušanje vina je neograničeno
Objavljeno: 11.04.2019. 22:39  
Na ŠkrletOVO 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad, vlakom HŽ uz 40% popusta!
Na ŠkrletOVO 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad, vlakom HŽ uz 40% popusta!

ŠkrletOVO PARTY će biti održan u subotu, 13. travnja 2019. godine, od 16 do 20 sati na prostoru malog trga, pored tržnice u središtu Ivanić-Grada.

Uz kušanje izvorne sorte vina Škrlet, posjetitelji će se moći opustiti uz glazbenu podlogu koju priprema DJ Pepi Jogarde te jela ivanićkog kuhara Dine Pavanića. Novost je ovogodišnja igraonica za najmlađe kako bi se mame i tate mogli bezbrižno opustiti.

Plaćenom ulaznicom po cijeni od 80 kn, kušanje vina je neograničeno.

Na ŠkrletOVU će posjetitelji koji ulazniocu plate 80 kluna moći neograničeno kušati vina škrlet vinara članova udruge Škrlet Moslavina: Florijanović, Ilovčak, Jaram, Kezele, Miklaužić, Mikša, Trdenić i Voštinić-Klasnić.

Vlakom se na Škrletovo može doći uz 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu na udaljenostima većim od 25 kilometara iz svih krajeva Hrvatske. Prilikom kupnje treba naglasiti da se ide na ŠkrletovOVO 2019., a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info pultu Centra za posjetitelje na Škrletovu!  

Polazak vlakova iz Zagreba za Ivanić-Grad u 14,40, 15,18 i u 15,43 sata. 

Polazak iz Ivanić-Grada za Zagreb je u 19,50 i u 20,30 sati

ŠkrletOVO je manifestacija u organizaciji TZ Ivanić-Grada, udruge Šklet, a pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada koja radi promidžbe izvorne sorte vina škrlet. I ovogodišnja priredba sastoji od dva dijela: stručnog za znanstvenike i vinske profesionalce, te zabavnog dijela ŠkrletOVO Party za građanstvo.

 

  isprintaj članak