Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Fitness
Nije tajna da je za održavanje zdravlja važno ostati aktivan
Objavljeno: 06.04.2020. 09:56  
Načini da ostanete zdravi u doba koronavirusa
Načini da ostanete zdravi u doba koronavirusa

Nije tajna da je za održavanje zdravlja važno ostati aktivan. Preporuka je da odrasli svaki tjedan odvoje najmanje 150 minuta za umjerene aerobne aktivnosti. Dakle, samo 25 minuta dnevno!

Nažalost, samo svaka peta odrasla osoba održava preporučenu količinu tjelesne aktivnosti. Naravno, vrlo je teško biti aktivan, posebno ako, kao sada, nemate pristup teretani. 

 

Šećite najbližim parkom

Ne morate živjeti u planinama da biste pješačili. Čak i šetnja pločnikom ili stazama u susjedstvu može vam pružiti energičnu vježbu koja vam je potrebna da biste ostali zdravi. Samo budite sigurni da nosite pravu obuću prije negoli krenete kako biste izbjegli plikove.

 

Internet podrška

Danas gotovo svi imaju besplatan internet ili mala ograničenja za korištenje. Stoga možete besplatno pogledati videozapise o vježbanju na YouTubeu. Bilo da vas zanima ples, Zumba, pilates, joga ili boks, možete pronaći aerobni kanal vježbanja koji vam odgovara. Sve što trebate učiniti je očistiti prostor u vašem domu kako biste dobili dovoljno prostora za vježbanje.

Preuzmite neke aplikacije za vježbanje. Postoji mnogo fitness aplikacija koje možete odabrati, a koje su besplatne ili ispod 50 kuna u trgovini aplikacija. Možete koristiti aplikacije poput sedamminutnog brzog vježbanja kod kuće. Ako ste stvorili naviku vježbanja, možete preuzimati i aplikacije koje će vam omogućiti da brojite korake i potrošene kalorije ili označite svoje ciljeve.

  isprintaj članak