Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Brand nakita iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek
Objavljeno: 08.12.2020. 14:14  
Nadahnuta Cloud&Co. kampanja za kraj 2020. godine
Nadahnuta Cloud&Co. kampanja za kraj 2020. godine

Cloud&Co., jedan od najpoznatijih domaćih brandova nakita, iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek ne miruje. U njihovoj radionici i trgovini u Preradovićevoj ulici svakodnevno se nešto zbiva. Prvo smo prošli tjedan uočili njihov predivan blagdanski izlog koji kombinira blagdanske aranžmane i ukrase s Cloud&Co zaštitnim znakovima: mjesecom, zvijezdama i oblakom, a onda smo zavirivši unutra shvatili da su ga preuredili s fotografijama nove kampanje.

Upravo je nova kampanja pod nazivom "The bravest of the stars” s Kristinom Ivanuš te nova ograničena kolekcija najveća i najvažnija novost koje cure iz Cloud&Co-a imaju za nas.

Prelijepa Kristina, dijete je iz SOS sela koja je osvojila prestižnu svjetsku nagradu Hermann Gmeiner za uzor i najuspješnije dijete SOS sela. Njena priča ujedno je teška, ali i čudesna te izuzetno nadahnjujuća, pogotovo u ovoj teškoj godini. Kristina je, između ostalog, kao mala oboljela od teške neurološke bolesti, zatim se unatoč bolesti još vrlo mala počela baviti ronjenjem, danas pomaže u čišćenju podmorja i bavi se podvodnim modelingom, a san joj je bit i model na "suhom”, što i ovom kampanjom ostvaruje.

"Otkrila sam je kad me tata nazvao da je u emisiji "U svom filmu” jedna djevojka koja je odrasla kao dijete bez roditeljske skrbi ispričala svoju životnu priču o životu u SOS selu, svojoj bolesti, ronjenju kojim se bavi te mi je predložio da snimim s njom kampanju za Cloud&co. pod vodom. Iako je snimanje pod vodom sad bilo malo teže izvedivo, smatrala sam da je ona idealno lice koje nadahnjuje i koje će potaknuti ljude na preispitivanje pravih vrijednosti, na pozitivno razmišljanje i na okretanje pravim vrijednostimau životu, a koje u ovoj 2020. ima najljepšu priču, pa čak je uspjela izbjeći i potres” - rekla nam je Katarina Radnić Zmazek i otkrila kako su ponosni što je prelijepa Kristina prva Cloud&Co ambasadorica i da su se na to odlučili jer osim što je divna i inspirativna pozitivna mlada žena, simbolizira snagu i nadu.

Ova nova "special edition" kolekcija sastoji se od naušnica, narukvica i naušnica sa standardnim Cloud&Co oblicima, oblacima i zvjezdicama, u nekim novim bojama i novim kombinacijama. Kolekcija je izrađena od poludragog kamenja i pozlaćenog srebra. Osim ove limitirane kolekcije, u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj naći ćete i novu zimsku kolekciju, a uskoro stiže i blagdanska kolekcija.

  isprintaj članak