Regresija - Povratak u prošle živote
Vjerujete li da možete proći kroz vlastitu smrt i opet živjeti ili sjetiti se trenutka rođenja i prvog pogleda na majku? Da, to možete doživjeti kroz regresiju. ...
Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Red Dot Design Award međunarodna je nagrada za dizajn, prvi put dodijeljena 1955. godin
Objavljeno: 22.04.2020. 19:58  
Nagrada Red Dot Design Award 2020 tvrtki Daikin
Nagrada Red Dot Design Award 2020 tvrtki Daikin

Daikin Altherma HPC toplinski odašiljač jedan je od dobitnika Red Dot Design Award 2020. Jedinica je pobijedila u kategoriji Dizajn proizvoda: tehnologija grijanja i klimatizacije. Kombinira i grijanje i hlađenje te jednostavno zamjenjuje zastarjele radijatore. Dizajn toplinskog odašiljača Daikin Altherma HPC prošao je veličanstvenu preobrazbu u manje od 10 godina, što mu daje suvremeni izgled. Ovim izvrsnim izgledom Daikin želi uljepšati svoje emitere topline (i toplinske pumpe). Njegov dizajn i upotreba odgovaraju kućama budućnosti.

Daikin Altherma HPC emiter topline nije samo obični odašiljač topline. Može se dobro sinergirati s toplinskim crpkama. Te toplinske crpke mogu se hladiti ili grijati, ovisno o tome što je potrebno. Jedinica je također kompatibilna s podnim cijevima i stoga može zamijeniti zastarjele radijatore. Podni Daikin Altherma HPC emiter topline osvojio je nagradu. No, odašiljač je dostupan i u zidnoj ili skrivenoj izvedbi, što znači da se savršeno može uklopiti u izgled kuće. S dubinom od samo 135 mm, odašiljač se uklapa u svaki dom ili stan.

________________

Red Dot Design Award međunarodna je nagrada za dizajn, prvi put dodijeljena 1955. godine. Sadrži tri različite discipline (Dizajn proizvoda, marke i komunikacija, koncept dizajna). Pobjednički proizvodi izloženi su u muzeju dizajna Red Dot u Essenu, Njemačka. Ove je godine za nagradu Red Dot Award: Product Design 2020 prijavljeno preko 6500 proizvoda iz 60 zemalja. Nagrada Red Dot: Dizajn proizvoda fokusiran je na najbolje proizvode godine: pametne proizvode, inovativne proizvode i tako dalje,a žiri od 36 ljudi iz različitih država odabire pobjednike. 

  isprintaj članak