U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Muškarca se pozna po gaćama
Materijal od kojeg se proizvedi muške gaće mora biti vrhunske kakvoće. ...
Turizam je treća izvozna grana svijeta
Prošlu godinu odlikuje održiv rast u mnogim odredištima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Krstarenje svijetom početkom 20121. godine
Objavljeno: 12.12.2018. 13:12  
Najavljeno otvaranje prodaje za 2021 World Cruise krstarenje
Najavljeno  otvaranje prodaje za 2021 World Cruise krstarenje

MSC Cruises, najveća tvrtkaa za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i vodeća na tržištima Europe, Južne Amerike, Južne Afrike i Zaljeva, danas je najavio otvaranje prodaje za toliko očekivano 2021 World Cruise krstarenje.

 

Ovaj jedinstveni doživljaj, koji je nastao po uzoru na gotovo rasprodana 2019. i 2020. MSC krstarenja svijetom, ovaj put će ponuditi brod MSC Poesia s polaskom 05. siječnja 2021. godine. Potpuno novi plan puta oko svijeta u trajanju od 119 dana više je usredotočen na jedinstvena azijska odredišta, a čitavo 2021 World Cruise krstarenje osmišljeno je kako bi gosti mogli otkriti neke od najnadahnutijih odredišta regije i još mnogo više.

 

Na ovo 119-dnevno putovanje moguće se ukrcati u Genovi, Civitavecchiji, Marseilleu ili Barceloni, a goste doslovno vodi na putovanje oko svijeta. Ploveći prema zapadu, u prvom dijelu putovanja prelazi se Atlantik do Kariba, a zatim se nakon prolaska kroz Panamski kanal plovi zapadnom obalom kontinenta (Kostarika, Nikaragva, Gvatemala i Meksiko) do San Francisca. Drugi dio uključuje fotogeničan Maui, a zatim slijede Havaji, Samoa, Fidži, Auckland na Novom Zelandu, Sydney, australski Golden Coast zajedno s Cairnsom i Velikim koraljnim grebenom, Papuu Novu Gvineju i Filipini. Brod stiže u Japan tijekom najljepše sezone: u vrijeme cvata cvijeta trešnje.

Nakon posjete gradovima: Kyoto, Tokio i Šangaj u Kini, treći dio nastavlja do Hong Konga, Vijetnama, Singapura i Malezije kako bi gosti imali priliku istražiti i ovaj dio azijskog kontinenta. Konačno, brod prelazi Indijski ocean do Šri Lanke i Dubaija odakle gosti mogu upoznati Oman i Jordan (Petra), a zatim se prolazeći kroz Sueski kanal brod vraća natrag na Sredozemlje.

 

Cijena krstarenja počinje već od 12.419 eura, a u cijenu je uključeno 15 izleta te paket pića za vrijeme obroka. 


  isprintaj članak