Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Bolje smrad negoli ujutro svježe donje rublje
Međunarodni istraživački tim izvijestio je prošle godine da miris znoja zbog određenih kemikalija može usrećiti druge ljude. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
U SAD-u postoje čak i odmarališta uređena isključivo za queer goste
Objavljeno: 02.10.2019. 17:13  
Najbolji hotelski lanci za LGBTQ osobe u SAD-u
Najbolji hotelski lanci za LGBTQ  osobe u SAD-u

Slika: Kimpton Hotels & Restaurants

 

SAD su jedna od najprivlačnijih država koje trebaju posjetiti LGBTQ putnici. Godišnji događaji poput NYC povorke ponosa privlače ogroman broj sudionika, ali i mjesta poput grada Providence vrlo su privlačni zbog starinskog šarma. Postoje čak i odmarališta uređena isključivo za queer goste. 

Mnogi hoteli u SAD-u prilagođeni su LGBTQ osobama, od velikih međunarodnih lanaca do malih hotela. Pogledajmo koji hotelski lanci pozivaju LGBTQ goste i pružaju im dobrodošlicu.

 

Kimpton Hotels & Restaurants

Kimpton Hotels je hotelski lanac usmjeren prema queer zajednici. Bili su prvi službeni pokrovitelj Projekta Trevor, koji je organizacija za sprečavanje krize i samoubojstva za LGBTQ mladež. Kimpton Hotels imaju male hotele u preko 60 mjesta, od glavnog grada Washingtona dalje. Tvrtka je zadržala savršenu ocjenu 100 na Indeksu ljudskih prava.

 

Marriott International

Marriott International je lanac hotela koji je dobar izbor za LGBTQ putnike. U tom hotelskom lancu usmjereni su na stvaranje prihvatljivog okruženja za queer kupce, kao i na sponzoriranje i marketing posebno za queer goste. Tvrtka je sponzorirala parade ponosa u Washingtonu, DC, San Franciscu i New York Cityju. Marriott je svjetski brend s hotelima diljem SAD-a. Nedavno su pokrenuli i kampanju #lovetravels za podizanje svijesti za svjetske queer putnike diljem svijeta.

 

W Hotels Worldwide

W Hotels, koji je sada dio Marriotta, pokazali su dosljednu podršku zajednici u smislu otvorenog saveza i pomoći dobrotvornim i neprofitnim organizacijama. LGBTQ putnici mogu se udobno odmarati u njihovim mnogobrojnim hotelima diljem SAD-a. W Hotels u partnerstvu s Jennifer Hudson upravlja LGBTQ organizacijom pod nazivom Turn It Up for Change koja prikuplja sredstva i stvara pozitivan publicitet za queer zajednicu. Bili su i jedni od prvih hotela koji su javno sponzorirali Paradu ponosa u NYC-u.

 

Hyatt Hotels

Hyatt Hotels još je jedna velika tvrtka koja je održala savršeni rezultat indeksa ljudskih prava proteklih godina. Bio je jedan od prvih hotelskih brendova koji je ponudio pogodnosti istospolnim partnerima, pored standardnih pogodnosti koje nude heteroseksualnim bračnim parovima. Hyatt je proglašen jednim od najboljih mjesta za rad na ravnopravnosti LGBTQ-a i javno se trudio da pokaže jednakost svim svojim zaposlenicima, bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju. To opredjeljenje prenose i kupci. U 2019. godini Hyatt je tijekom mjeseca Pridea ponudio više paketa i promocija, kao što su popusti za boravak tri dana ili više te pakete s hranom i zabavom. Njihovi hoteli se nalaze posvuda u SAD-u.

  isprintaj članak