Helsinški bijenale 2021., „Isto more“ od 12. lipnja do 26. rujna 2021. godine
Helsinški bijenale 2021., „Isto more“, održat će se na helsinškom otoku Vallisaari, od 12. lipnja do 26. rujna 2021. ...
Veseli balkoni
Dolaskom toplijih dana, kada prođu svi strahovi od ranojutarnjih mrazeva, počinjemo razmišljati o cvjetnim ukrasima na našim balkonima ili prozorskim daskama. ...
Tajanstveno došao i – otišao
Zbog sumnjivih okolnosti zadržali su ga u hotelskoj sobi sa čuvarom. Iz nje je tajanstveno nestao zajedno s dokumentima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Ovogodišnji dobitnici nagrade Prizma za novu kvalitetu u turizmu su i dva iz Hrvatske
Objavljeno: 15.11.2020. 13:46  
Najbolji iz Hrvatske: Restoran DP – Mrežnička kuća i Hotel-vinotel Gospoja
Najbolji iz Hrvatske: Restoran DP – Mrežnička kuća i Hotel-vinotel Gospoja
  • Najbolji iz Hrvatske: Restoran DP – Mrežnička kuća i Hotel-vinotel Gospoja
  • Najbolji iz Hrvatske: Restoran DP – Mrežnička kuća i Hotel-vinotel Gospoja
  • Najbolji iz Hrvatske: Restoran DP – Mrežnička kuća i Hotel-vinotel Gospoja

Ovogodišnji i prošlogodišnji dobitnici

rurizam u regiji jugoistočne Europe 2021. godine s panelistima iz susjednih zemalja, a za početak su proglašeni najbolji u regiji. Tako su objavljeni ovogodišnji dobitnici nagrade Prizma za novu kvalitetu u turizmu, a pojavit će se i novi godišnjak-časopis Turistička prizma za 2021. godinu. Najbolji iz Hrvatske: su Restoran DP – Mrežnička kuća iz Donjeg Zvečaja i Hotel-vinotel Gospoja iz Vrbnika.

Ovogodišnji WESTM, u organizaciji Turističke prizme, kao jedinstveni poslovni događaj u Srbiji i u ovom dijelu Europe, namijenjen turizmu, prije svega kongresnoj industriji, zbog zdravstvene situacije prvi će se put održati na mreži od 15. do 18. studenog.

Ovaj poslovni sajam savršeno je mjesto za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, jer svake godine sudjeluje stotinjak organizatora događaja, turoperatora, hotelijera, turističkih organizacija iz regije, Europe i svijeta ... ali i svjetski poznati stručnjaci iz područja MICE-a i drugih vrsta turizma budući da poslovne sastanke prate konferencije.

Međunarodna konferencija WESTM održat će se u prva tri dana (15.-17. studenoga), kada će sudionici imati priliku čuti predavanja više od 30 stručnjaka poput Hectora A. Venegasa, jednog od 100 najutjecajnijih ljudi u event industriji na svijetu, Jamesa Filtza, Predsjednica Nacionalnog udruženja za ugostiteljstvo i događanja u Sjedinjenim Državama i direktorica događaja hotela Ritz-Carlton u New Orleansu, zatim Krzysztof Celuch predavač i trener na polju organizacije događaja, Barbara Neuhofer profesorica i dizajnerica iskustva sa Sveučilišta u Salzburgu, Sabrina Meiser događaj, Carrie Abernathy organizatorica i osnivačica Udruge za žene u događanjima (SAD), kao i mnoge druge.

Četvrti dan (18. studenoga) rezerviran je za Beogradski turistički i MICE forum, u suorganizaciji Turističke organizacije Beograda i Udruge CERTUS, uz financijsku potporu Vlade Srbije, uz panele, radionice i predavanja o različitim temama u turizmu. Tog zadnjeg dana, između ostalog, bit će organiziran panel pod nazivom Turizam u regiji jugoistočne Europe 2021. godine sa panelistima iz susjednih zemalja, što bi trebalo pridonijeti boljoj suradnji tijekom i neposredno nakon pandemije.

Više na: www.westm.rs

  isprintaj članak