Kruh
Za Abrahama Židovi još nisu znali peći u kiselo umiješani kruh, ali ga već Mosije spominje u svom zakonodavstvu. ...
Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Kokteli temeljeni na b.Aktiv LGG multivitaminskog napitcima
Objavljeno: 21.06.2019. 12:42  
Najcool „wow&boom“ brunch
Najcool „wow&boom“ brunch

Ivan Šarić i Elena Wolsperger


U zelenoj oazi vrta u Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, održan je Najcool „wow&boom" brunch u povodu predstavljanja Dukatovog b.Aktiv LGG multivitaminskog napitka. Uz  glazbu i zdrave obroke ispijale su se obje verzije tog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a.

Koktele na bazi b.Aktiv LGG multivitamin drinka pripremio je koktel majstor Josip Nekić, a nastupio je i Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

B.Aktiv LGG multivitaminski napitak koji je spoj voćnog soka i b.Aktiva  dolazi u dva voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri booms ima okuse jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje dok je voćni wow kombinacija ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina - A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka za vruće ljetne dane. (T. Radić) 

  isprintaj članak