Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Kokteli temeljeni na b.Aktiv LGG multivitaminskog napitcima
Objavljeno: 21.06.2019. 12:42  
Najcool „wow&boom“ brunch
Najcool „wow&boom“ brunch

Ivan Šarić i Elena Wolsperger


U zelenoj oazi vrta u Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, održan je Najcool „wow&boom" brunch u povodu predstavljanja Dukatovog b.Aktiv LGG multivitaminskog napitka. Uz  glazbu i zdrave obroke ispijale su se obje verzije tog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a.

Koktele na bazi b.Aktiv LGG multivitamin drinka pripremio je koktel majstor Josip Nekić, a nastupio je i Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

B.Aktiv LGG multivitaminski napitak koji je spoj voćnog soka i b.Aktiva  dolazi u dva voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri booms ima okuse jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje dok je voćni wow kombinacija ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina - A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka za vruće ljetne dane. (T. Radić) 

  isprintaj članak