Mobilna aplikacija Enjoy the best of Zagreb idealan je turistički vodič
S aplikacijom Enjoy the best of Zagreb se brzo može istražiti znamenitosti Zagreba te dobiti sve bitne informacije o gradu, javnom prijevozu, garažama, parkingu ...
Beč ima tisuću javnih česmi s pitkom vodom
Ozelenjivanje fasada, sadnja drveća i proširenje zelenih površina samo su neke od mjera protiv visokih temperatura. ...
Koliko dug bi trebao biti intimni čin po mišljenju žena
Istraživanja otkrivaju stvari koje se ne usudimo pitati u vezi trajanja spolnog odnosa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Zabranjeno se udati kao djevica
Objavljeno: 07.01.2019. 07:48  
Nevjerojatni zakoni o seksu
Nevjerojatni zakoni o seksu

Snimila: Marijana Perinić

 

Ako vas policajac uhvati u zamagljenom automobilu, mogli biste zaraditi prekršajnu prijavu. Razumijemo da je seks na javnom mjestu neprimjeren te da je postojala potreba da se o njemu donese nekakav ograničavajući zakon. Ali, baš nas zanima tko je i kako došao na ideju da predloži sljedeće zakone:

 

- U američkoj saveznoj državi Washington zabranjen je seks s djevicama. Uključujući prvu bračnu noć. Čedni stanovnici države Washington svojedobno su izglasali i zabranu svih seksualnih položaja osim misionarskog. Dakle, ako se netko požali sudu na pohotu svoga partnera – zakon će uglavnom biti na njegovoj strani.

 

- Jedan okrug države Utah zabranjuje ženama seks u ambulantnim kolima pod prijetnjom javne objave njihova imena u lokalnim novinama. Muški sudionik prekršaja pritom je posve čist pred zakonom.

 

- U Norfolku, država Virginia, žena je obavezna nositi korzet van kuće. Danas je ustrajanje na tom zakonu zamrlo, ali nekoć je postojala posebna korzet inspekcija – posao rezerviran za muškarce.

 

- U zakonodavstvenim dokumentima države Kentucky, može se pronaći i sljedeći citat: ”Niti jedna žena ne smije se pojaviti na autocesti unutar granica ove države, osim ako nije u pratnji barem dva policijska službenika ili je oboružana palicom.”

 

- U dijelu Minnesote, muškarca zakon obvezuje da dobro opere zube prije seksa na zahtjev svoje supruge ako mu se u dahu osjećaju češnjak, luk ili sardine.

 

- U američkoj saveznoj državi Minnesoti, protuzakoniti su seksualni odnosi sa živom ribom.

 

- Da životinje doista znaju sudjelovati u raznim opscenim radnjama, dokazuje i zakon s Aljaske koji izričito zabranjuje seks na gradskim ulicama - losovima. U Texasu se ista stvar odnosi na svinje na gradskom aerodromu.

 

Zabrana udaje za djevice

 

Nepravedno smo dali prednost američkom zakonodavstvu, kad postoji mnogo zanimljivih pravila diljem svijeta:

- U Libanonu imaju zanimljiv zakon o seksu sa životinjama. Takvo je ponašanje, naime, dopušteno, ali isključivo ako je riječ o ženki. Dirnite mužjaka i prijeti vam smrtna kazna.

 

- Zakon pacifičke otočne države Guam zabranjuje djevojkama da se udaju kao djevice. Stoga čak postoji zanimanje za sretnike koji razdjevičuju djevojke, a one im za to još i plaćaju.

 

- U Boliviji je praksa dovela do nužnosti zakona koji muškarcu brani istodobni odnošaj sa ženom i njenom kćeri.

 

- U Hong Kongu, prevarena žena smije ubiti svoga supruga, ali isključivo golim rukama. Njegovu ljubavnicu smije dokrajčiti kako god joj padne na pamet.

 

Zakoni koje smo za vas odabrali sa svih strana svijeta trenutno su važeći, ali se malotko zdrave pameti na njih poziva. Pa, ipak, nemojte reći da vas nismo upozorili!

  isprintaj članak