Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Stjuardese se najviše bolje požara u avionu
Čak 44,5 % kabinskog osoblja vidjelo putnike kako pokušavaju obaviti spolni odnos u zahodu zrakoplova, a od njih je dva i pol posto dobilo ponudu da se pridruže ...
Filmske poslastice iz Beča
Kada vi ne možete u Beč, tada Beč dolazi k vama! Donosimo vam pregled najboljih filmova snimljenih u njemu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Snižene autobusne vozne karte za gradove Njemačke, Austrije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Slovačke.
Objavljeno: 05.11.2019. 12:39  
Nomago InterCity vozi vas u MOVEMBER
Nomago InterCity vozi vas u MOVEMBER

Nomago se pridružuje ovogodišnjoj kampanji MOVEMBER. Budući da autobusi (još) ne mogu pustiti brkove, odlučili su sniziti cijene voznih karata na međunarodnim liijama Nomago InterCity koje spajaju gradove Njemačke, Austrije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Slovačke.  

Putnici mogu upotrijebiti kôd MOVEMBER pri svakoj kupovini na web-lokaciji Nomago InterCity https://intercity.nomago.hr/ i dobit će karte uz 20 % popusta do 10. studenoga. 

Svi autobusi Nomago InterCity na međunarodnim rutama zadovoljavaju stroge ekološke i sigurnosne standarde i opremljeni su najsuvremenijom tehnologijom tako da putnici u svakom trenutku mogu provjeriti gdje se nalazi njihov očekivani autobus. Putnici mogu koristiti besplatne Wi-Fi veze i električne utičnice za punjenje i uporabu svojih elektroničkih uređaja tijekom putovanja. Dostupna su tri razreda prema udobnosti sjedala, a putnici mogu odabrati svoja pojedinačna sjedala, a uz karte svih razreda dostupno je mnogo prostora za prtljagu. Moguće nadoplate na cijenu uobičajenog sjedala pokrivaju karte za premium razred koji pruža najviše standarde sjedala i više prostora za noge, ili sjedala za obitelji i prijatelje uz koje članovi grupe mogu putovati okrenuti jedni prema drugima za stolom.

 

O grupi Nomago

Nomago putnike svakodnevno vozi u 49 slovenska grada, a s njime stranke mogu putovati i u 195 država svijeta. Nomago je s uslugom Nomago InterCity prisutan u sedam država i povezuje putnike s 31 gradom u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Sloveniji. 

Nomago brine o okolišu i supotpisnik je projekta EDISON (Eco Driving Innovative Solutions and Networking) te već danas svoj vozni park širi isključivo vozilima koja su u skladu s EURO 5 i EURO 6 standardima, a u tijeku su i projekti uključivanja električnih vozila.

  isprintaj članak