Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Six-Pack Abs i američki predsjednici
Bilo bi nategnuto reći da Amerikanci biraju predsjednike na temelju tjelesnog izgleda, ali se birači često smiju kandidatima koji zrače energijom. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena i nagrada ADAC Superplatz 2019
Objavljeno: 29.11.2018. 18:12  
Nova međunarodna priznanja za Aminess Hotels & Campsites
Nova međunarodna priznanja za Aminess Hotels & Campsites

Njemački autoklub ADAC dodijelio je Aminess Maravea Camping Resortu prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2019. Riječ je o nagradi kvalitete koja se tradicionalno svake godine dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovom značaju govori činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova. Ovime je Aminess Maravea Camping Resort dobio svoje istaknuto mjesto u ADAC kamping vodiču, vrlo važnom za njemačko govorno područje. Karakterizira ga poseban sustav ocjenjivanja koji se smatra najznačajnijim europskim sustavom vrednovanja kvalitete kampova na temelju pet područja - sanitarna opremljenost, izgrađenost i opremljenost parcela, opskrba u kampu, sadržaji za slobodno vrijeme te animacija i programi za slobodno vrijeme.

 

Pored ADAC Superplatz 2019, Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljeno je i priznanje 100 Best European Campings F.I.C.C. od strane Svjetskog udruženja kampista „Fédération Internationale de Camping, Caravanning et de Autocaravaning” (F.I.C.C.) kojeg čini 67 kamping udruženja iz 38 zemalja, a dodjeljuje ga se najboljim kampovima u Europi temeljem visoke kvalitete infrastrukture i usluge. 

Kampu je dodijeljena i nagrada DCC Europapreis 2019 njemačkog Deutcher Camping Cluba, koja je istaknuta i u novom izdanju vodiča izdanog u 100.000 primjeraka. 

Kamp je dobitnik i priznanja Best Campsites 2019 Kamping udruženja Hrvatske u sklopu projekta kvalitete Croatia's Best Campsites. 

A čitatelji Avtokamp.si, specijaliziranog kamping portala u Sloveniji, dodijelili su Aminess Maravea Camping Resortu srebrno priznanje „Naj Kamp Adria" u kategoriji „Najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj". 

 

  isprintaj članak