Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena i nagrada ADAC Superplatz 2019
Objavljeno: 29.11.2018. 18:12  
Nova međunarodna priznanja za Aminess Hotels & Campsites
Nova međunarodna priznanja za Aminess Hotels & Campsites

Njemački autoklub ADAC dodijelio je Aminess Maravea Camping Resortu prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2019. Riječ je o nagradi kvalitete koja se tradicionalno svake godine dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovom značaju govori činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova. Ovime je Aminess Maravea Camping Resort dobio svoje istaknuto mjesto u ADAC kamping vodiču, vrlo važnom za njemačko govorno područje. Karakterizira ga poseban sustav ocjenjivanja koji se smatra najznačajnijim europskim sustavom vrednovanja kvalitete kampova na temelju pet područja - sanitarna opremljenost, izgrađenost i opremljenost parcela, opskrba u kampu, sadržaji za slobodno vrijeme te animacija i programi za slobodno vrijeme.

 

Pored ADAC Superplatz 2019, Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljeno je i priznanje 100 Best European Campings F.I.C.C. od strane Svjetskog udruženja kampista „Fédération Internationale de Camping, Caravanning et de Autocaravaning” (F.I.C.C.) kojeg čini 67 kamping udruženja iz 38 zemalja, a dodjeljuje ga se najboljim kampovima u Europi temeljem visoke kvalitete infrastrukture i usluge. 

Kampu je dodijeljena i nagrada DCC Europapreis 2019 njemačkog Deutcher Camping Cluba, koja je istaknuta i u novom izdanju vodiča izdanog u 100.000 primjeraka. 

Kamp je dobitnik i priznanja Best Campsites 2019 Kamping udruženja Hrvatske u sklopu projekta kvalitete Croatia's Best Campsites. 

A čitatelji Avtokamp.si, specijaliziranog kamping portala u Sloveniji, dodijelili su Aminess Maravea Camping Resortu srebrno priznanje „Naj Kamp Adria" u kategoriji „Najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj". 

 

  isprintaj članak