Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Potpisan ugovor o izgradnji njihovog prvog Novotel hotela u Hrvatskoj
Objavljeno: 12.10.2018. 19:15  
Novotel hotel u Zagrebu krajem 2020. godine
Novotel hotel u Zagrebu krajem 2020. godine

Ivo Kristić, predsjednik Uprave Rox d.o.o. i Gilles Clavie, predsjednik Uprave i glavni izvrsni direktor Orbis


Tvrtka Rox iz Zagreba potpisala je ugovor s hotelskom grupacijom Orbis SA, ekskluzivnim nositeljem licence Novotel za istočnu Europu o izgradnji njihovog prvog hotela u Hrvatskoj. Orbis SA je inače strateški partner tvrtke AccorHotels koja u svijetu povezuje više od 4.500 hotela, kompleksa i rezidencija.   

 

"Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, idealno smještenih u srcu velikih međunarodnih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta. Strast koju taj brend gaji prema poslu savršeno odgovara našoj lokaciji u Zagrebu. Vjerujem da će ovaj hotel biti prepoznat kao središnje mjesto za organizaciju poslovnih događanja, ali i kao oaza mira za odmor i opuštanje" – izjavio je Ivo Krištić, predsjednik Uprave Rox d.o.o.

 

Hotel će u ponudi imati 170 soba, bar, restoran, wellness centar te prostorije namijenjene poslovnim korisnicima. Zagrebački Novotel svoja vrata planira otvoriti do kraja 2020. 

 

"Hrvatska je postala jedna od najatraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru. Vrlo smo ponosni što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao upravo Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu. Zagreb je jedan od najvažnijih poslovnih središta jugoistočne Europe - vrlo dinamičan i kreativan grad. Gosti u potrazi za odmorom i opuštanjem, ali i poslovni korisnici istinski će uživati u Novotelu" – dodao je Gilles Clavie, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Orbis grupe.

 

 

O Novotelu:

Novotel Hotels, Suites & Resorts pruža raznovrsne usluge svojim gostima i poslovnim korisnicima kojima su na raspolaganju prostrane, modularne sobe, ugostiteljski sadržaji s uravnoteženim obrocima dostupni 24 sata, prostorije za poslovne sastanke, brižno i proaktivno osoblje, sadržaji za djecu, višenamjenski hotelski lobi i fitness centri. Kroz PLANET 21, AccorHotelsov program održivog razvoja, Novotel se obvezao čovjeku i planetu. Novotel broji preko 500 hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, idealno smještenih u srcu velikih međunarodnih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta.

AccorHotels je vodeća svjetska turistička grupacija koja nudi jedinstvena inovativna iskustva u više od 4.500 hotela, kompleksa i rezidencija, kao i u preko 10.000 obiteljskih domova širom svijeta.

 

O Rox d.o.o.:

Rox d.o.o. je hrvatska tvrtka koja se uspješno bavi veleprodajom i distribucijom asortimana široke potrošnje u jugoistočnoj Europi. Široku ponudu s više od 5.000 proizvoda distribuira u sve veće trgovačke centre, benzinske postaje, maloprodajna mjesta, ljekarne i drogerije. S uredima u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Srbiji i na Kosovu, Rox uspješno zadovoljava sve zahtjeve klijenata i nudi im raznovrsnost proizvoda. Osim distribucije, Rox posjeduje i jedinstvene benzinske postaje koje donose jedno novo iskustvo svim korisnicima. Svoju ugostiteljsku ponudu, Rox je upotpunio restoranom, barom, prostorijama za sastanke, motelom, zabavnim sadržajima, auto praonicom i prodavaonicom vina. Prepoznavši ugostiteljstvo kao još jednu industriju s velikim potencijalom, Rox se povezao sa snažnim svjetskim partnerima s kojima danas nudi vrhunske usluge u tom sektoru. 

 

O Orbisu:

Orbis Hotel Group je najveća hotelska grupacija u istočnoj Europi, koja obuhvaća 129 hotela i jedini je nositelj licence za sve AccorHotels brendove u 16 zemalja, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Mađarsku, Latviju, Litvu, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Poljsku, Rumunjsku, Srbiju, Slovačku i Slovenija. Hoteli s ukupno 19.000 soba djeluju pod brendovima Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles i ibis budget. Ovi hotelski brendovi prepoznati su diljem svijeta po svojoj kvalitetnoj i raznovrsnoj usluzi, varirajući od luksuznih hotela s pet zvjezdica do hotela s jednom zvjezdicom.

  isprintaj članak