Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U > Savjeti za putovanja
Zabluda je da nudističke plaže vrište od seksa
Objavljeno: 13.07.2020. 10:40  
Nudistička (naturistička) odredišta i plaže imaju svoja pravila
Nudistička (naturistička) odredišta i plaže imaju svoja pravila

Slika: kroati.de

Iako nudistička odmarališta uglavnom posjećuju ljudi u dobi od 30 godina nadalje, nisu jedini koji danas odbacuju sve sa sebe i cijelim tijelom uživaju u blagodati sunčeve energije. Naravno, među njima su i djeca i vrlo stare osobe. Oni vjeruju da takva iskustva pružaju odmak od jednoličkog načina života i povratak prirodi.

Naravno, ne trebate biti gost nekog hotela, kampa ili naselja namijenjena nudistima (točnije: naturistima). Dovoljno je potražiti plaže namijenjene njima ili se razgolititi u nekoj mirnoj uvali. 

Kako se ponašati na nudističkim plažama pitanje je koje si postave mnogi prije prvog odlaka na nju. Postoje nepisana pravila kojih biste se trebali pridržavati radi sebe, prije svega.

 

Uvijek sjedite na ručniku

Ukoliko odete u restoran ili u kafić ili plažni bar, obavezno sjednite na vlastiti ručnik prostrt preko stolca. Uostalom, tko želi sjediti na znojnoj stolici iza nečije gole guze? Ipak je riječ o osobnoj čistoći i očuvanju zdravlja.

 

Izbjegavajte zurenje

Znamo da je pomalo neodoljivo svjedočiti moru golih tijela koja se šetaju okolicom, posebno ako ste prvi put na nudističkoj plaži. U redu je gledati, s obzirom da imamo oči da vide. No, neprimjereno je zuriti u nečije golo tijelo pa imao ga netko dugačkog 20 centimetara ili neka čistu peticu. U početku će se to činiti teško, ali se vrlo brzo na to naviknuti. Uostalom, i vi ste goli.

 

Ne fotografirajte

Vjerujte, neki se ne želi fotografirati ni u svečanim odijelima, a kamoli goli. Poštujte druge, kao što očekujete da će i drugi poštovati vašu intimu. Nikada ne snimajte bez dopuštenja. Provjerite uvjete hotela, kampa ili objekta u kojem se već nalazite. 

 

Uredite tijelo

Goli ste. Svatko će imati pogled na vaše tijelo, sviđalo vam se to ili ne. Pokažite se u najboljem izdanju! Stoga podrežite ili obrijte stidne dlačice, skratite ili depilirajte dlake na gornjem dijelu tijela. Naravno, ne zaboravite na noge. Ali ako vam je draže rashlađivanje s dlakavim tijelom i to je u redu. Vaše tijelo, vaše pravilo.

 

Kako se riješiti nenadane erekcije

Zabluda je da nudističke plaže vrište od seksa. Dapače, na kraju sve izgleda bespolno. No, muškarci, posebno koji prvi puta dođu u takvo okruženje, znaju imati poteškoće s nenadanim erekcijama. To vas može dovesti u nevolju iako je riječ o normalnoj pojavi. Najbolje je samozadovoljiti se prije odlaska na plažu, a ako i to ne pomaže, okrenite se na trbuh ili požurite u hladnu vodu. Ili se vratite u svoju sobu na "reprizu”.

 

Posebna odmarališta za "golaće”

Postoje i odmarališta za swingere koja imaju svoja pravila. Tako će vas prilikom rezervacije tražiti i neke osobnije podatke poput jeste li samac ili u braku ili dovodite supružnika sa sobom. Možda vam neće dozvoliti ulazak ako vas ne pozove neki drugi gost što najčešće važi za muškarce samce.

  isprintaj članak