Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Kozmopolitski New York, očaravajuća Havana ili možda…
Objavljeno: 23.08.2019. 17:15  
O LA LA super popusti na zrakoplovne karte Air Francea i KLM-a
O LA LA super popusti  na zrakoplovne karte Air Francea i KLM-a

Kozmopolitski New York, očaravajuća Havana ili možda…

 

 

Air France i KLM  pripremili su super popuste za sve putnike i ljubitelje putovanja u još jednoj akciji O la la i Dream deals. U idućih desetak dana možete kupiti posebno povoljne zrakoplovne karte Air Francea i KLM-a kojima ćete moći posjetiti zadivljujuća odredišta do 30. lipnja 2020. godine.

Zrakoplovne karte u akciji O LA LA možete kupiti od 22. kolovoza do 5. rujna 2019.g., a putovanje možete ostvariti u ostvariti od 22. kolovoza 2019. do 30. lipnja 2020.g. za Europu i od 6. rujna 2019. do 31. ožujka 2020. za sva druga odredišta izvan Europe.

 

Možda niste znali: 

Toronto je grad za vas ako volite umjetnost, kulturu i prirodu. U blizini možete pogledati veličanstvene Niagarine slapove ili se očarati predivnim pogledom na grad i okolicu na „kanadskom svjetskom čudu" – tornju visokom 553 metra koji nudi predivan pogled i ugodan boravak u restoranima i kafićima na vrhu. Ovo je ujedno i grad u kojem su arhitekati svjetskoga glasa napravili nevjerojatne arhitektonske dragulje pa nećete požaliti jer možete vidjeti djela daniela Libeskinda - staklenu ekstenziju u Royal Ontario Muzeju, ili preuređenu Art Gallery of Ontario čije je uređenje osmislio poznati arhitekt Frank Gehry. To su samo neki prijedlozi koje ne treba propustiti. – Toronto je dostupan od 490 eura za povratnu kartu.

 

Mauricijus – otok vodopada, delfina i nepreglednih bijelih plaža. Ako vam ove zime ponestane ljetne topline i želite se prisjetiti kako miriše more, osjetiti topli pijesak pod nogama ili naprosto odvojiti malo vremena za odmor onda je Mauricijus pravo mjesto za Vas! Povratna karta za ovo predivno putovanje može biti vaša od 549 eura.


Havana – neobičan spoj kulture, povijesti i ruma. Ako želite vidjeti klasične američke automobile, posjetiti rutu Hemingway trail –omiljena mjesta poznatog književnika Ernesta Hemingwaya ili Museo de la Revolución, popiti jedan od najpoznatijih koktela Cuba Libre ili jednostavno uživati u ovom osebujnom gradu osigurajte svoju zrakoplovnu kartu od 629 eura.


New York grad kozmopolita i predivne energije u kojem možete provesti nezaboravne trenutke možete posjetiti za 470 EUR za povratnu kartu. Grad opjevan u mnogim pjesmama koji vas neće ostaviti ravnodušnima i u koji ćete se poželjeti vratiti. Times Square, the Statue of Liberty, Wall Street, Manhattan samo su neki od simbola New Yorka. Ovaj grad će vas zasigurno očarati na prvi pogled.

 

------

*cijene za sve letove uključuju zrakoplovne pristojbe i takse, no podložne su promjenama ovisno o okolnostima.

**cijene letova se odnose na ekonomsku klasu. 

 

  isprintaj članak