Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Akceleratori u kremi za sunčanje učinit će osunčanu kožu tamnijom
Objavljeno: 10.07.2020. 09:19  
Obranite se od UV zraka i učinite ih korisnim
Obranite se od UV zraka i učinite ih korisnim

Sjetite se opasnosti koje dolaze zbog dugog izlaganja sunčevim zrakama. Vaša koža će dosegnuti točku u kojoj više ne može stvarati melanin, što znači da nakon toga šteti pigmentu. Sunčajte se primjereno i ten će vam postati zdraviji i dugovječniji!

 

Ubrzajte tamnjenje

Najveća tajna sunčanja je dodavanje akceleratora kremi nakon sunčanje. Akceleratori od suncokreta obično su povezani s upotrebom krema nakon sunčanja, a blagotvorno djeluju na pojačavanje i reguliranje proizvodnje melanina, brže stvarajući ravnomjerniji ten. Što koža više proizvodi melanin, ona postaje tamnija. Izaberite one koji istovremeno sadrže hidrate koji održavaju osjećaj njegovane kože. Ubrzavanje sunčanja može se primijeniti do ljetnih praznika, kao i svake večeri nakon izlaganja suncu, osiguravajući istinsko iskorištavanje prednosti sjajnih sunčevih zraka.

 

Ne zaboravite da ne pretjerate sa sunčanjem! 

Ako ovog ljeta nećete imati priliku za sunčanje, iskušajte jedan od proizvoda za samotamnjenje. Danas ih je dosta na tržištu prilagođenih raznim vrstama kože. Jednostavno uzmite rukavicu i nanesite losion na tijelo. Izgledat ćete poprilično blistavo kao da ste proveli dobar odmor na Jadranu.

  isprintaj članak