Helsinški bijenale 2021., „Isto more“ od 12. lipnja do 26. rujna 2021. godine
Helsinški bijenale 2021., „Isto more“, održat će se na helsinškom otoku Vallisaari, od 12. lipnja do 26. rujna 2021. ...
Veseli balkoni
Dolaskom toplijih dana, kada prođu svi strahovi od ranojutarnjih mrazeva, počinjemo razmišljati o cvjetnim ukrasima na našim balkonima ili prozorskim daskama. ...
Tajanstveno došao i – otišao
Zbog sumnjivih okolnosti zadržali su ga u hotelskoj sobi sa čuvarom. Iz nje je tajanstveno nestao zajedno s dokumentima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Odredišta
Zlatni rat u Bolu među 10 najboljih europskih nudističkih plaža
Objavljeno: 19.08.2020. 15:36  
Od 10 najboljih nudističkih plaža u Europi jedna u Hrvatskoj
Od 10 najboljih nudističkih plaža u Europi jedna u Hrvatskoj

Plaža Linguizzetta 

Raspršene po cijeloj Europi, nudističke plaže su neke od najljepših plaža. Pogledajmo popis najljepših koji prenosimo s grčkog portala tornonews.

 

1. Plaža Linguizzetta, Korzika, Francuska

Ova je 7 km dugačka plaža jedna od najdužih u Europi, što znači da ne samo da ćete moći uživati ​​u njoj bez odjeće, nego ćete imati dovoljno prostora da cijeli uživate u suncu. Kombinacija nježnog bijelog pijeska i azurnog mora pruža pogled koji oduzima dah, a na plaži postoje čak i neka nudistička naselja. P

 

2. Plaža Studland, Dorsett, England

Britanci uživaju ugled ćudorednosti, pa ćete se možda iznenaditi kad saznate da se na sjeveroistočnom vrhu Dorseta nalazi plaža prikladna imena Studland Beach. Nudističko područje označeno znakovima, okruženo je pješčanim dinama i zelenom pozadinom tako da je savršeno za one koji žele malo osame. Ova plaža se uvijek nalazi na popisu „top UK plaže” i mali je dragulj kojeg se ne smije propustiti posjetiti.

 

3. Zlatni Rat, Brač, Hrvatska

Ova je plaža jedna od najpoznatijih u Hrvatskoj, državi poznatoj po veličanstvenoj obali. U Bolu ćete moći uživati ​​u okruženju jedne od najomiljenijih plaža na Sredozemlju, kao i uhvatiti sunčeve zrake na određenom nudističkom području. Ovo je područje savršeno za one koji žele uživati u osami u jednoj od mnogih malih uvala oko plaže.

 

4. Es Cavallet, Ibiza, Španjolska

Kada pomislite na Ibizu, najvjerojatnije razmišljate o mjestu punom zabave. To ćete doživjeti i na ovoj veličanstvenoj nudističkoj plaži koja se nalazi blizu grada Ibize. Es Cavallet jedna je od živahnijih nudističkih plaža u Europi, a vi ćete se odmah osjećati ugodno zahvaljujući energičnim vibracijama u jeku ljeta. Ovo je idealno mjesto za odmor nakon užurbanog noćnog druženja.

 

5. Plage de Tahiti, St. Tropez, France

Otkako su se Brigitte Bardot i Ursula Andress ovdje pojavile pedesetih godina u svojim tinejdžerskim bikinijima, Francuska rivijera je postala posebno pristupačna. Iako je ova plaža neslužbena nudistička plaža, slobodno se skinite. Prošla su vremena filma "Žandarm iz St. Tropeza”. 

 

6. Plaža Elia, Mykonos, Grčka 

Grčki bogovi bili su poznati po svojim besprijekornim tijelima, a na ovom grčkom otoku ima dosta plaža na kojima ćete moći pokazati svoj vlastiti isklesani stas. Ili, samo vaš izuzetno prosječan stas. Uostalom, nije li Mykonos gay raj? Ovu plažu često zasjenjuje gužva na njoj i druženje, ali Rajska plaža plaža je i Mykonos su mjesta za ludovanje, zar ne? Ovo mjesto, udaljeno oko 30 minuta od grada Mykonosa, idealno je mjesto za veslanje i sunčanje.

 

7. Plaža Agesta, Stockholm, Švedska

Ova nudistička plaža nudi više nego samo mjesto na kojem možete biti bez udobne odjeće. Zahvaljujući Magelungenskom jezeru, lijepo je mjesto za plažu među nudističkim putnicima. Ne samo da možete poprskati vodom iz jezera, već i postaviti stol za roštilj u okruženju drveća. Sjajan izlazak!

 

 8. Crvena pješčana plaža, Kreta, Grčka 

Druga grčka nudistička plaža na našem popisu je svjetski poznata Crvena plaža. Mnogi tvrde da je ovaj usamljeni dio obale najbolja nudistička plaža u Europi, a njeno ime često možete naći visoko smješteno na popisima najboljih nudističkh plaža na svijetu. Crveni pijesak i živopisna povijest pomogli su njenoj omiljenosti među nudistima.

 

9. Plaža Buhne 16, Njemačka 

Možda se pitate kako je plaža iz Njemačke, države koju ne povezuje s morem i plažama na obali, došla ovaj popis. Ipak, na malom otoku Sylt nalazi se najstarija službena plaža u Njemačkoj na kojoj čak i niske temperature ne mogu nikoga zaustaviti da se skine.

 

10. Plaža Guvano, La Spezia, Italija

Da biste došli do ove plaže, morate prošetati planinama i proći kroz tunel. Na izlazu iz njega bit ćete nagrađeni svjetlom! Zbog svoje udaljenog položaja mnogi će oklijevati otići do nje. Ipak, kad stignete tamo, nećete biti razočarani. Ova je šljunčana plaža vrijedna malo zamora!

  isprintaj članak