Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
50 recepata i fotografija pripremljenih jela 19 otočnih ugostitelja
Objavljeno: 14.07.2020. 14:26  
Odlična kuharica „Krk 50 delicija zlatnog otoka“
Odlična kuharica „Krk 50 delicija zlatnog otoka“

Turistička zajednica otoka Krka je nakladnik je kuharice pod nazivom „Krk 50 delicija zlatnog otoka". Iako je iz tiska izašla krajem 2019. godine, predstavljanje kuharice cijeli program je odgođeno. 

Otok Krk ili zlatni otok kako ga još od vremena antike nazivaju zbog ugodne klime s velikim brojem sunčanih dana, poznat je i po domaćih jelima pripremljenim od sezonskih visokokvalitetnih namirnica uzgojenih na Krku.

Osmišljavanje nove kuharice s otočnim receptima bio je izazov kako za Turističku zajednicu otoka Krka, tako i za autorski tim i ugostitelje koji su se uključili u ovaj zanimljiv projekt. 

Na 112 stranica ove kuharice objavljeno je 50 recepata s isto toliko fotografija pripremljenih jela 19 otočnih ugostitelja:

Cicibela, restoran Nada Gospoja, Beleca, Rivica, Marina Punat d.o.o. Pud Brest, Konoba Luce, Konoba Ribice, kuhari: Nenad Posavec, Ivan Kraljić, Dino Knežević, Milan Nenadić, Dražen Lesica, Tihomir Mihelčić, Josip Rušin i Karlo Depikolo, te Alma Mejremić, Tomislav Japundžić i Mirjana Zec, OPG Magriž Mirjenko Mrakovčić, Drobnica, Udruga maslinara otoka Krka i Vinarija Gospoja.

Autor fotografija i oblikovanja knjige je Valter Stojšić, urednice su Majda Šale i Viviana Brkarić, recepte su stručno obradili Dražen Lesica i Milan Nenadić.

  isprintaj članak