Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Vinari Zagrebačke županije očekuju turiste
Snimljen video kao poticaj turističkom obilasku vinara Zagrebačke županije ...
Cvjetni balkoni su raskoš za oči
Nema svaki ljubitelj cvijeća vlastiti vrt. Ali već i cvjetna raskoš u prozorskoj kutiji za cvijeće razveseljava srce i oko! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Odredišta
Vodič visokog stila na kikladskom otoku
Objavljeno: 12.06.2018. 13:19  
Odredište Mykonos
Odredište Mykonos

Kako se ljeto zagrijava diljem Europe, tako i scena na Mykonosu. Plaže popunjavaju tzv. „tragači za Suncem“, obale se popunjavaju jahtama koje potiču zavist, a klubovi ispunjavaju ljudi s međunarodne scene. Otok vjetrova, poznat kao grčki dragulj Mykonos, jedno je od onih mjesta koja ne samo da imaju ugled visokog stila, već i više hedonističke potražnje. Među simboličnim vjetrenjačama, kućama poput bijele šećerne kocke i morsko plavetnilo dokle pogled seže, Mykonovska zbirka nudi ne jedan, već dva idilična odmora, a brdski dio Scorpios vodi partijanere iz dana u noć.

 

Myconian Avaton

Postavljen na privatnom dijelu jedne od najdužih plaža na Mykonosu, čini se da je Avaton nastao nekim čudom iz gole stijene, uzdiže se veličanstveno kao da lebdi između neba i mora. Poznata plaža Elia, određena je svojim prekrasnim panoramama uz svoju tradicionalnu Cycladic arhitekturu, gdje se miješaju lokalni kamen koji se nalazi na bijelim zidovima i drvenim prozorima; vrhunski spa i wellness sadržaj; i 85 harmonično dizajniranih soba, apartmana i vila od dvije do četiri spavaće sobe, gdje moderni i vintage namještaj odgovaraju vječnom duhu okoline, a obiluju privatnim bazenima i jacuzzijima.

 

Mykonija Kyma

Smješten na samoj hridi Mykonosa, hotel s 81 sobom, s prekrasnim pogledom obasjanim zlatnim suncem. Neometan pogled koji se pruža duž horizonta vas vrhunski mazi i osigurava opuštanje i predah za cijelu obitelj. Na Myconian Kymi naći će se ponešto za svačiji ukus. Od prvog dana provedenog u gradu očarati će vas prirodne ljepote,   jednodnevni izlet u drevni grad Delos, prekrasne plaže, vodeni sportovi i jahanje kroz vodu, pomoć kod privatnih jahti, pa čak i iznajmljivanje hotelskog helikoptera. Sam pogled na klasične mikanske kuće s bijelim kockama - većina ima privatne bazene ili terase ostaviti će vas bez daha. Vrhunski steakhouse, Instagrama - dostojan beskonačni bazen, Thalasso Spa zadovoljiti će svaki hir.

 

Scorpios

Lagani, luksuzni i holistički klub na plaži Scorpios Mykonos započinje očekivano vruću sezonu sa svoja dva odvojena ljetna programa: Music Rituals i Inner Gardens. Um i tijelo su ovdje glavne pokretačke sile kod Music Ritualsa pošto se povezuju vrhunski DJ-i sa živim instrumentalistima kako bi se stvorilo opojno ozračje. Summer highlights uključuju setove Sneaky Sound System, Blond: ish, Sol Selectas, Unders i lokalnu legendu Valerona. Očekujte lagane mješavine Deep Playa, techno housa i spajanje žive elektronike i akustičnih zvukova. Zbunjujuća kombinacija ozdravljenja, sredozemnog jelovnika usmjerenog na zdravlje i svježih sokova njeguju duh zajedništva. Obavezno iskušajte bosonogi ples pod zvijezdama.

Program Inner Gardens stavlja naglasak na um - tijelo, mudrost, kreativni izraz i pozitivnu transformaciju. Niz radionica, razgovora, kretanja i meditacije znači da gosti Scorpiosa i hotela San Giorgio Mykonos (koji se je udaljen kratkom šetnjom od Scorpiosa) mogu se uzdići kroz Qi Gong, biljnu medicinu, ljudski dizajn, masažu i još mnogo toga.

  isprintaj članak