Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept iz restorana Sermage, Sveti Križ Začretje
Objavljeno: 22.01.2018. 15:04  
Odrezak Olivija
Odrezak Olivija

Odrezak Olivija

 

Potrebno je:

20 dag pilećeg filea

4 dag polutvrdog sira

5 dag crnih maslina bez koštica

 

Priprema:

Pileći file rastući i malo posoliti. U sredini slažite sir u obliku srca, na njega narezane masline (po pola), te opet sir i sve lagano zatvorite mesom. Panirajte na bečki način, pržite u vrućem ulju, ocijedite i osušite od masnoće.

  isprintaj članak