Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Prijavi se i trči kroz zavičaj bajke
Objavljeno: 12.07.2017. 10:29  
Ogulin trail 9. rujna 2017.već četvrti put zaredom
Ogulin trail 9. rujna 2017.već četvrti put zaredom

Trčiš? Voliš izazove? Priroda ti puni baterije? Super, jer i ove godine veliki zaljubljenici u kretanje i stručnjaci za dobru zabavu, Društvo za sportsku rekreaciju KOCI iz Ogulina, organizira četvrto izdanje utrke Ogulin trail, a ujedno i treće kolo EGS KontinenTrail lige.

Dan je 9. rujna i rezerviraj ga odmah jer ćeš doživjeti očaravajuće ljepote zavičaja bajke, tajanstvenu privlačnost rijeke Dobre i legendarnog Kleka! Sav taj prirodni spektakl će biti upotpunjen pažjivo obilježenim stazama, timom koji će ti na kontrolnim točkama okrijepiti, ne samo tijelo, već i dušu, budnim okom uvijek spremnog HGSS-a, nagradama naših sponzora (Easy Going Store) te veselom ekipom koja će te u završnici dočekati sa domaćom hranom.

Možeš izabrati jednu od dvije utrke: "Kosjenku" koja je duga 13,5 km, sa visinskom razlikom od + 600m, a koja prolazi preko šarmantnog Stošca ili izazovniju utrku preko Kleka nazvanu "Regoč", dugačku 33 km i s + 1600m visinske razlike.

Prijave se obavljaju isključivo online na web portalu stotinka.hr. Možeš se prijaviti već danas ili najkasnije do 31. kolovoza u 22 sata.


  isprintaj članak