Šarene maske za lice dobivaju na popularnosti u Južnoj Koreji
Poznata glumica Kim Hye-soo objavila je na društvenim mrežama svoju fotografiju s maskom neonske boje. Fotografija je privukla velik broj klikova i lajkova. ...
Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
Anketa


Sve je spremno za najveseliju blagdansku bajku u Lici!
Objavljeno: 05.12.2019. 11:32  
Otvaranjem klizališta sutra počinje „Prosinac u Gospiću“
Otvaranjem klizališta sutra počinje „Prosinac u Gospiću“

Prvi snijeg je u Liku donio ugođaj zimskih blagdana i najavio manifestacija „Prosinac u Gospiću" koja sutra, u petak 6. prosinca, prvi putapočinje otvorenjem klizališta u središtu grada uz nastup grupe GS Big Band i obilježavanje blagdana Svetog Nikole.

U maloj Božićnoj šumi prepunoj blagdanskih čarolija na Trgu Stjepana Radića bit će održano niz radionica, predstava, koncerata poput onog Beatles Revival Banda, osmišljenih igara za djecu, izložbi i lutkarskih predstava. Najmlađi će naučiti kako se rade ogromni baloni, izrađuje anđele i jaslice, ispeći kolače te okititi bor ukrasima koje su sami izradili.

Gospić će ugostiti i najpoznatiju hrvatsku profesionalnu pripovjedačicu bajki Jasnu Held, u grad će stići i Djed Božićnjak, a novootvoreno klizalište poslužit će i za predstave na ledu.

Jedan od čarobnih trenutaka bit će puštanje lampiona u središtu grada, dok će Nova godina biti dočekana u podne uz nastup Kiće Slabinca i tamburaškog sastava Patrioti.


  isprintaj članak