Helsinški bijenale 2021., „Isto more“ od 12. lipnja do 26. rujna 2021. godine
Helsinški bijenale 2021., „Isto more“, održat će se na helsinškom otoku Vallisaari, od 12. lipnja do 26. rujna 2021. ...
Veseli balkoni
Dolaskom toplijih dana, kada prođu svi strahovi od ranojutarnjih mrazeva, počinjemo razmišljati o cvjetnim ukrasima na našim balkonima ili prozorskim daskama. ...
Tajanstveno došao i – otišao
Zbog sumnjivih okolnosti zadržali su ga u hotelskoj sobi sa čuvarom. Iz nje je tajanstveno nestao zajedno s dokumentima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Novi hotel otvoren u središtu Kopenhagena
Objavljeno: 02.02.2021. 17:02  
Otvoren hotel Comwell Copenhagen Portside, Dolce by Wyndham
Otvoren hotel Comwell Copenhagen Portside, Dolce by Wyndham

Slika: Comwell Copenhagen Portside, Dolce by Wyndham

Wyndham Hotels & Resorts, najveća tvrtka za franšize hotela u svijetu s otprilike 9000 hotela u 90 država danas je najavila širenje svoje marke Dolce by Wyndham, otvaranjem Comwell Copenhagen Portside, Dolce Wyndham s 444 sobe, u središtu glavnog grada Danske.

Smješten u živahnoj četvrti Nordhavnen, nadomak imiljenih zanimljivosti poput Male sirene, palače Amalienborg i vrtova Tivoli, Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham ima zadivljujuću arhitekturu nadahnutu povijesnim gradskim skladištima i elegantnim danskim interijerima. Suvremeni sadržaji hotela uključuju restoran, deli i bar, krovni fitness centar, 17 svestranih soba za sastanke, co-working prostor i dva dvorišta s bujnim zelenilom.

Novi hotel pridružio se rastućoj kolekciji hotela Dolce by Wyndham od 20 njih širom svijeta, uključujući Grčku, Španjolsku, Portugal, Njemačku, Francusku, Vijetnam, SAD i druge.

Dimitris Manikis, predsjednik Wyndham Hotels & Resorts EMEA, rekao je: „Oduševljeni smo što nadograđujemo naše plodno partnerstvo s hotelima Comwell i iskorištavamo njihovu stručnost za daljnje širenje naše marke Dolce u Danskoj. Hvaljen zbog svoje kulture, povezanosti sa svijetom i kulture, Kopenhagen je poznato odredište i drago nam je što ćemo dodati ovo idojmljivo mjesto našim mogućnostima smještaja i sastanaka diljem svijeta."

Peter Schelde, izvršni direktor grupe hotela Comwell, dodao je: „Ponosni smo što smo dio Wyndham Hotels & Resorts. Naša marka i nagrađivani koncepti dobro se slažu s tvrtkom Dolce by Wyndham. S našim novim hotelom u glavnom gradu Danske, sada možemo ponuditi vrhunski hotel ispunjen danskim dizajnom, kvalitetom i umjetnošću u središtu Kopenhagena."

Prvi hotel Wyndhama u Danskoj, Comwell Aarhus, Dolce by Wyndham, otvoren je u rujnu 2019. godine. Hotel s 240 soba smješten je u središtu drugog po veličini danskog grada, blizu luke i okružen ugodnim kafićima i restoranima, s konferencijskim prostorom, restoran i bar. Hotel gostima nudi prekrasan pogled na Aarhus, a odlikuje ga stilski i urbani dekor, koji je opremila danska dizajnerska tvrtka HAY.

Comwell Aarhus, Dolce by Wyndham i Comwell Copenhagen Portside, Dolce by Wyndham dio su izbora smještaja Dolce Hotels and Resorts by Wyndham koji trenutno nude Wyndhamov hibridni koncept okupljanja, stvoren da pomogne potražnji korporativnog poslovanja za svojim brendiranim hotelima. Prepoznajući potrebu prilagodbe usluga različitim poslovnim zahtjevima, novi prijedlog uključuje spoj konvencionalnih sastanaka s virtualnim elementima koji odgovaraju potrebama novih događaja.

 

O Wyndham Hotels & Resorts

Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH) najveća je svjetska tvrtka za franšizu hotela po broju nekretnina, s približno 9.000 hotela u otprilike 90 država na šest kontinenata. Kroz mrežu od 804.000 soba privlačnih svakodnevnom putovanju, Wyndham zapovijeda vodećom prisutnošću u gospodarstvu i srednjim segmentima smještaja. Tvrtka upravlja portfeljem od 20 hotelskih marki, uključujući Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, Trademark Collection® i Wyndham®. 

Wyndham Hotels & Resorts također je vodeći pružatelj usluga hotelskog menadžmenta. Tvrtkin nagrađivani program vjernosti Wyndham Rewards nudi za 85 milijuna upisanih članova priliku da iskoriste bodove u tisućama hotela, odmarališta u klubovima za odmor i najamima za odmor širom svijeta.

 

O hotelima Comwell

Comwell hoteli danski je lanac hotela osnovan 1969. godine i uglavnom je u vlasništvu Nic Christiansen Investa. Comwell hoteli imaju ukupno 16 hotela u Danskoj, dva u Švedskoj i imaju ugovor o franšizi s Wyndham Hotels & Resorts. Comwell hoteli ima 1.000 stalnih zaposlenika i u 2019. godini ostvarili su promet od 867,6 milijuna DKK. 

Saznajte više o Comwellu na. www.comwell.com

  isprintaj članak