Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Otvoren je i Planinarski dom koji ima 14 soba i 64 ležaja
Objavljeno: 23.12.2018. 20:33  
Otvorena zimska sezona na Staroj planini (Srbija)
Otvorena zimska sezona na Staroj planini (Srbija)

Na otvaraju ovogodišnje skijaške sezone Goran Karadžić, direktor SP Resorta, istakao je: ”Nakon uspješne sezone i obnovljenih puteva prema planinskom centru, cilj nam je razvijanje kongresnog turizma. Ove smo godine obnovili i otvorili Planinarski dom koji ima 14 soba i 64 ležaja, a prošle je otvoren također obnovljen hotel Babin zub koji je odlično poslovao u ovih 365 dana.”. 


Biljana Đokić, v.d. direktora JP „Stara planina", između ostalog, je rekla: ,,Mjesto na kojem se nalazimo nudi izvrsne turističke i ulagačke mogućnosti. U ovoj godini potpuno je obnovljena putna mreža do Stare planine. Javno poduzeće Stara planina je u prethodnom razdoblju infrastrukturno opremilo sve građevinske parcele na Jabučkom ravništu. Za narednu godinu je planirana izgradnja teniskih terena i skijaškog buffeta na izlaznoj stanici gondole. Želimo privući ulagače kroz javni poziv i nastaviti izradu planske dokumentacije kao osnovu za dalji razvoj ovog turističkog centra."


Skijališta Srbije su 21. prosinca službeno započela rad na Staroj planini, a jedina gondola u ovom centru i dalje izaziva veliku pažnju. Nakon otvaranja najhrabriji su se upustili u off road pustolovinu s Jeep automobilima i uživali u vožnji.

 

  isprintaj članak