Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Srebrno jezero kod Velikog Gradišta domaćin više triatlonskih utrka
Objavljeno: 25.06.2020. 11:56  
Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na Srebrnom jezeru, 28. lipnja
Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na Srebrnom jezeru, 28. lipnja

U nedjelju 28. lipnja, bit će na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta, održano Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na olimpijskoj udaljenosti, u organizaciji 11Tri kluba.

Natjecatelji će trebati, u okviru prve trke s početkom u 16 sati, prijeći udaljenost od 1,5 plivajući, voziti 40 km bicikl i trčati 10 km, u skladu s ITU/ETU/STU pravilima.

Uz olimpijski triatlon, programom je predviđeno i održavanje utrka: SPRINT triatlon m+ž (0,75 km plivanja, 20 km vožnje bicikla i 5 km trčanja), Mini triatlon (50 m plivanja, 2,5 km vožnje bicikla i 0,6 km trčanja), Super sprint (0,4 km plivanja, 10 km vožnje bicikla i 2,4 km trčanja) i Super fast (0,2 km plivanja, 5 km bicikla i 1,2 km trčanja).

Iz poštovanja prema stalnim gostima Srebrnog jezera i domaćinima, trasa trke je određena tako da ne remeti prilaz ugostiteljskim i smještajnim objektima, plaži i novom parkiralištu kod jezera, iz smjera Velikog Gradišta i magistralnog puta.

  isprintaj članak