U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Srebrno jezero kod Velikog Gradišta domaćin više triatlonskih utrka
Objavljeno: 25.06.2020. 11:56  
Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na Srebrnom jezeru, 28. lipnja
Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na Srebrnom jezeru, 28. lipnja

U nedjelju 28. lipnja, bit će na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta, održano Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na olimpijskoj udaljenosti, u organizaciji 11Tri kluba.

Natjecatelji će trebati, u okviru prve trke s početkom u 16 sati, prijeći udaljenost od 1,5 plivajući, voziti 40 km bicikl i trčati 10 km, u skladu s ITU/ETU/STU pravilima.

Uz olimpijski triatlon, programom je predviđeno i održavanje utrka: SPRINT triatlon m+ž (0,75 km plivanja, 20 km vožnje bicikla i 5 km trčanja), Mini triatlon (50 m plivanja, 2,5 km vožnje bicikla i 0,6 km trčanja), Super sprint (0,4 km plivanja, 10 km vožnje bicikla i 2,4 km trčanja) i Super fast (0,2 km plivanja, 5 km bicikla i 1,2 km trčanja).

Iz poštovanja prema stalnim gostima Srebrnog jezera i domaćinima, trasa trke je određena tako da ne remeti prilaz ugostiteljskim i smještajnim objektima, plaži i novom parkiralištu kod jezera, iz smjera Velikog Gradišta i magistralnog puta.

  isprintaj članak