Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Cijeli prosinac će svakodnevno biti održavani glazbeni nastupi
Objavljeno: 29.11.2018. 18:25  
Ovaj vikend rezervirajte za Advent na Gornjem gradu
Ovaj vikend rezervirajte za Advent na Gornjem gradu

Tisuće žaruljica na krovu grada označile su početak Adventa u Klovićevim dvorima. Uz mirise jela i pića u prvi adventski vikend publiku na ravni Gradec uvest će u subotu Cubismo – band, a u petak za zagrijavanje na najljepšoj pozornici u gradu nastupit će Positivo band. 

 

A druga omiljena zanimacija posjetitelje uživanje u jelu i piću. U ponudi se može pronaći Rasputin, kućica koja će ponuditi tradicionalne ruske specijalitete, Sidro koji nudi kombinaciju indijskih i domaćih jela i Pani s meksičkom hranom. 

 

Apres Ski kućica je kutak koji podsjeća na skijališta s ponudom germknedli, currywursta i nugat knedli. Sarmagedon je mjesto za ljubitelje slavonskih tradicionalnih jela, dok će na kućici 100% Istra ponuditi istarska jela poput sušenog ombola, burgera s mesom od boškarina, burgera s tartufima i druge. U kućicama M&R, Winter House, Story i RougeMarin također će zadovoljiti sladokusce. 

Za raznovrsnu ponudu pića zadužena su u kućici Jingle Mingle, a neizbježan je kutak „Šećer na kraju", namijenjen svim ljubiteljima slatkoga u ponudi Cukeraja, Milkya i RougeMarina.

 

Cijeli prosinac će svakodnevno biti održavani glazbeni nastupi, između ostalog, TBF-a, Gustafa, TRAM11, Dino Dvornika Tribute Benda, Songkillersa te brojnih drugih grupa.

 

Doživljaj došašća kroz proširenu stvarnost bit će uz pomoć mobilne aplikacije. Tako će se svakodnevno moći u određeno vrijeme pratiti slijetanje Djeda Božićnjaka u pratnji sobova iz smjera zagrebačke katedrale. 

 

Najljepšu adventsku fotografiju ove sezone donosi Zagrebačka banka s posebnim svjetlosnim ukrasima, a blagdansku čaroliju na Adventu u Klovićevim dvorima sa više od 100.000 žaruljica omogućio je HEP. 

 

Na ulazu u Klovićeve dvore, posjetitelji mogu uživati u bajkovitim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato. 

 

Uz to, u Klovićevim dvorima trenutno je dostupna izložba Nikole Reisera, a od 6. prosinca bit će predstavljena i retrospektiva Vladimira Bacića. 


  isprintaj članak