Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


Papaya se otvara već 22. svibnja s popularnim Summer Opening festivalom
Objavljeno: 02.05.2018. 19:21  
Papaya na Zrću proglašena šestim najboljim klubom na svijetu
Papaya na Zrću proglašena šestim najboljim klubom na svijetu

Još jedno veliko priznanje stiže iz međunarodne zajednice - Papaya klub smješten na plaži Zrće pozicionirao se kao šesti najbolji klub na svijetu prema DJ MAG-u, najutjecajnim magazinu za elektronsku glazbu! Rezultati natječaja temeljeni su na glasovima nekoliko desetaka tisuća klupskih ljubitelja iz cijelog svijeta. Velik je to uspjeh, tim više kad se tome pridoda i činjenica kako je Papaya u odnosu na prošlu godinu napravila skok od tri mjesta, s dotadašnjeg, isto tako visokog, devetog mjesta. Na prvom se mjestu našao Green Valley klub iz Brazila, dok se na drugom mjesto smjestila USHUAïA na Ibizi. Prošle je godine USHUAïA bila zauzela šesto mjesto, a ove je godine napravila veliki skok od četiri pozicije i smjestila se kao drugi najbolji klub u svijetu u 2018. Ako će i Papaya pratiti istu putanju, dogodine joj se piše visoko drugo mjesto.

Osim ove vijesti, za Pagu, Novalju ali Hrvatsku, iznimno turistički važnu vijest koja će sigurno utjecati na porast posjeta, čini to što se u Novalji paralelno dešava ulagački “bum”. Niču boutique hoteli, resorti i vile, otvaraju se tematski restorani svjetskih kuhinja. U prilog tome ide ovogodišnje otvaranje boutique hotela sa 4* našeg nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena na samoj novaljskoj rivi, po uzoru na svog kolegu Messija koji je kupio hotel na Ibizi. Ako tome dodamo najvažnije ulaganje, izgradnju marine koja bi trebala biti gotova za pet do sedam godina, slobodno možemo reći da Novalja kao odredište ima vrlo povoljnu klimu za sve buduće ulagače.

Da će Papaya opravdati svoje visoko šesto mjesto najboljeg kluba na svijetu govori nam i bogati program odnosno zbivanja i festivali koji će obilježiti sezonu 2018. Ovoga će ljeta gosti iz preko 50 zemalja plesati uz neka od najvećih imena današnje glazbene scene kao što su Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet (čak 2 nastupa!), Don Diablo, VINI VICI, Lost Frequencies, W&W, Ofenbach, Brennan Heart te mnogi drugi. Posebni festivalski užitak posjetiteljima će također predstaviti festivali Black Sheep, Hideout, Fresh Island, Sonus i BIG Beach Spring Break festival.

Papaya vrata svojim posjetiteljima otvara već 22. svibnja s popularnim Summer Opening festivalom koji je simbol početka uzbudljive sezone te poziv svim domaćim posjetiteljima da se zabave na prvim after beach partyijima u Hrvatskoj!

  isprintaj članak