U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Iz trećeg po veličini svjetskog lanca pizzerija Little Caesars izašla sramotna pizza
Objavljeno: 30.06.2020. 20:10  
Par iz Ohia ostao je osupnut kada im je isporučena pizza sa svastikom
Par iz Ohia ostao je osupnut kada im je isporučena pizza sa svastikom

Pizza sa svastikom od feferona

 

Kad je Misty Laska, iz Middleburg Heightsa, Ohio, otvorila kutiju s dostavljenom pizzom prvo je primijetila da nije narezana. A onda su ona i njen suprug vidjeli da su komadići feferona raspoređeni u obliku svastike.

Kad su shvatili o čemu je riječ, par je samo utihnuo. Otkrila su da je pizza bila naručena u pizzeriji iz lanca Little Caesars.

Izuzetno ljuti zbog nacističkog simbola, pokušali su vratiti pizzu, ali nisu dobili odgovor nakon što su pozvali pizzeriju, koja je završila s radnim vremenom.

Iz trećeg po veličini svjetskog lanca pizzerija Little Caesars, nazvali su ih sljedećeg dana kako bi se ispričali zbog nemilog događaja. Kazali su kako su njihovi zaposlenici priznali da su pizzu napravili kao šalu i da je nisu namjeraravali prodati. Dvoje zaposlenika je otpušteno.

Lokalni mediji prenijeli su izjavu Little Caesarsa kojom osuđuju taj događaj.

Gđa Laska je rekla da je njezin suprug Jason kupio pizzu, koja je već pripremljena, neposredno prije zatvaranja vremena i dodala: "Ova vrsta mržnje koja se širi okolo i ne shvaća se ozbiljno, razlog je zašto svijet postaje tako podijeljen".

 

  isprintaj članak