Lički proizvodi u NP Plitvička jezera
I ove godine je otvoreno prodajno mjesto Lika Quality s ličkim proizvodima u NP Plitvička jezera. ...
Aleja duhova u Indiji
Praćenje ovih svjetala može natjerati ljude da izgube orijentaciju i čak dovesti do utapanja ...
Šarene maske za lice dobivaju na popularnosti u Južnoj Koreji
Poznata glumica Kim Hye-soo objavila je na društvenim mrežama svoju fotografiju s maskom neonske boje. Fotografija je privukla velik broj klikova i lajkova. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept restorana Stari puntijar, Zagreb
Objavljeno: 02.04.2018. 15:16  
Pašteta od divljači
Pašteta od divljači

Pašteta od divljači

 

Potrebno:

0,5 kg mesa divljači (može i govedine)

2 žemlje

15 dag pršuta od divljači (može šunka ili mesnata slanina)

10 dag maslaca

10 dag maslina

0,2 l vrhnja

sol, papar i feferoni (po želji)

 

Priprema:

Meso divljači skuhati, očistiti od žilica, samljeti u stroju za mljevenje mesa i to tri puta. Pršut divljači samljeti, dodati žemlje prerthodno namočćene u mlijeko, te vrhnje, maslac, masline i začine.


Poslužiti s toast kruhom i maslacem.

  isprintaj članak