Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept restorana Stari puntijar, Zagreb
Objavljeno: 02.04.2018. 15:16  
Pašteta od divljači
Pašteta od divljači

Pašteta od divljači

 

Potrebno:

0,5 kg mesa divljači (može i govedine)

2 žemlje

15 dag pršuta od divljači (može šunka ili mesnata slanina)

10 dag maslaca

10 dag maslina

0,2 l vrhnja

sol, papar i feferoni (po želji)

 

Priprema:

Meso divljači skuhati, očistiti od žilica, samljeti u stroju za mljevenje mesa i to tri puta. Pršut divljači samljeti, dodati žemlje prerthodno namočćene u mlijeko, te vrhnje, maslac, masline i začine.


Poslužiti s toast kruhom i maslacem.

  isprintaj članak