Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Novosti o bosanskim piramidama

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i dalje ostaje među najaktivnijim i najatraktivnijim svjetskim predavačima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept restorana Stari puntijar, Zagreb
Objavljeno: 02.04.2018. 15:16  
Pašteta od divljači
Pašteta od divljači

Pašteta od divljači

 

Potrebno:

0,5 kg mesa divljači (može i govedine)

2 žemlje

15 dag pršuta od divljači (može šunka ili mesnata slanina)

10 dag maslaca

10 dag maslina

0,2 l vrhnja

sol, papar i feferoni (po želji)

 

Priprema:

Meso divljači skuhati, očistiti od žilica, samljeti u stroju za mljevenje mesa i to tri puta. Pršut divljači samljeti, dodati žemlje prerthodno namočćene u mlijeko, te vrhnje, maslac, masline i začine.


Poslužiti s toast kruhom i maslacem.

  isprintaj članak