Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept restorana Stari puntijar, Zagreb
Objavljeno: 02.04.2018. 15:16  
Pašteta od divljači
Pašteta od divljači

Pašteta od divljači

 

Potrebno:

0,5 kg mesa divljači (može i govedine)

2 žemlje

15 dag pršuta od divljači (može šunka ili mesnata slanina)

10 dag maslaca

10 dag maslina

0,2 l vrhnja

sol, papar i feferoni (po želji)

 

Priprema:

Meso divljači skuhati, očistiti od žilica, samljeti u stroju za mljevenje mesa i to tri puta. Pršut divljači samljeti, dodati žemlje prerthodno namočćene u mlijeko, te vrhnje, maslac, masline i začine.


Poslužiti s toast kruhom i maslacem.

  isprintaj članak