Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Šećer u prahu za stariju perad
Objavljeno: 03.03.2021. 07:51  
Perad treba znati ispeći
Perad treba znati ispeći

Stara perad je jače građe tijela negoli mlađa. Prsni koš im je jače razvijen, kljun tvrd, čašorci grubi, ali istrošeni, a plivaće opno debelo. 

Meso starije peradi brže će se smekšati pri kuhanju ili pečenju ako u njega nakon čišćenja iznutra i izvana čvrsto utrljamo šećer u prahu. Nakon desetak minuta valja ga dobro oprati hladnom vodom, posoliti i teka tada kuhati ili peći.

  isprintaj članak