Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


Ovaj vikend izbor najboljih maski na 193. Samoborskom fašniku
Objavljeno: 28.02.2019. 09:28  
Petak, subota i nedjelja, od 1. do 3. ožujka izbor najboljih maski
Petak, subota i nedjelja, od 1. do 3. ožujka izbor najboljih maski
  • Petak, subota i nedjelja, od 1. do 3. ožujka izbor najboljih maski
  • Petak, subota i nedjelja, od 1. do 3. ožujka izbor najboljih maski

Nakon prvog fašničkog vikenda popunjen je dio mjesta u završnici velikog izbora najboljih maski 193. Samoborskog fašnika, što znači da do završnog vikenda ima još dovoljno vremena za osmisliti, napraviti ili nabaviti/kupiti masku. Petak, subota i nedjelja, od 1. do 3. ožujka u Samoborskoj Fašničkoj Republici nudi mogućnost pojedinačnim, grupnim i obiteljskim maskama za predstavljanje na središnjoj pozornici Trga fašničkih velikana, potrebno je samo javiti se tijekom odvijanja programa fašničkoj ekipi kod pozornice ili u uredu Turističke zajednice.

I ove godine najmaštovitijima, najzabavnijima i najzanimljivijima pripast će vrijedne nagrade u velikoj završnici na Pokladni utorak, 5. ožujka: od ljetovanja i putovanja, poklon bonova od više tisuća kuna fašničkih sponzora, do obilatih uplata na kartice, besplatnih jela i pića u samoborskim gostionicama i raznih ulaznica, članarina te još mnogo toga.          

Osim pojedinačnih, grupnih i obiteljskih maski, vrijedna nagrada čeka i one koji dođu maskirani, a bez želje za izlazak na pozornicu. Naime, dnevne nagrade čekaju i maškare koje se svide Fašničkoj patroli, a koja u vrijeme odvijanja programa ophodi Fašničkom Republikom i gleda tko su posebno vesele maškare. Dnevni pobjednici idu u završnicu pa će se završnog dana 193. Samoborskog fašnika znati i kojem ide prva nagrada u ovom izboru, vrijedno putovanje po izboru!

A posjetitelji koji do tu je i još jedan neobično ugodan zadatak, a za se njega čak ne treba biti maskiran. Do utorka, 5. ožujka treba obići samoborske ugostitelje koji su uključeni u Fašničku putovnicu - Radnu knjižicu. Vrlo je jednostavno, dođe se u lokal, naruči se nešto, dobije se pečat i ispunjena knjižica s najmanje 11 od 14 pečata dostavlja se na bilo koji način u ured Turističke zajednice grada Samobora (Trg kralja Tomislava 5) prije zatvaranja 193. Samoborskog fašnika!

Mjesta su: Krčma Gabreku 1929., Hotel Lavica, Kavana Livadić, Samoborska klet, Caffe bar Melin, Havana caffe bar, 2CV Pub Fontana, Irish pub Scout club, Pivovara Razum, Caffe bar Gradna, Caffe bar Katarina, Caffe H2O bar, Petar Pan fast food i Fast food D&D.

Najsretnijima koji budu izvučeni iz fašničke kutije posljednjeg dana Samoborskog fašnika, u utorak, 5. ožujka pripadaju također putovanja i vrijedni poklon bonovi. 

  isprintaj članak