U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
U istraživanju je sudjelovalo više od 90.000 stanovnika Moskve
Objavljeno: 27.06.2020. 15:58  
Petina Moskovljana ima antitijela na korona virus
Petina Moskovljana ima antitijela na korona virus

Hotel Russo-Balt Moscow, Moskva

 

Antitijela na novi korona virus razvila je oko petina Moskovljana od onih koji su sudjelovali u istraživanju prisutnosti protutijela među stanovništvom, izjavile su moskovske vlasti. U istraživanju je sudjelovalo više od 90.000 stanovnika Moskve.

Moskvu, s približno 12,5 milijuna stanovnika, smatra se najviše pogođenim područjem u Rusiji u epidemiji covida-19. Ograničenja u kretanju s ciljem suzbijanja novog koronavirusa ukinuta su prije tri tjedna.

Na širem području glavnog grada potvrđeno je 390 novih slučajeva zaraženih korona virusom u posljednja 24 sata. Prvi put nakon 15. travnja bilo je manje od 400 novih slučajeva, a od izbijanja je potvrđeno 56.243 zaražena.

Diljem Rusije posljednji je dan prvi put od kraja travnja potvrđeno manje od 7.000 novih slučajeva – njih 6.800. U zemlji se zarazilo ukupno 620.794 ljudi, a umrlo je 8.781, uključujući 176 u posljednja 24 sata.

  isprintaj članak