Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
U istraživanju je sudjelovalo više od 90.000 stanovnika Moskve
Objavljeno: 27.06.2020. 15:58  
Petina Moskovljana ima antitijela na korona virus
Petina Moskovljana ima antitijela na korona virus

Hotel Russo-Balt Moscow, Moskva

 

Antitijela na novi korona virus razvila je oko petina Moskovljana od onih koji su sudjelovali u istraživanju prisutnosti protutijela među stanovništvom, izjavile su moskovske vlasti. U istraživanju je sudjelovalo više od 90.000 stanovnika Moskve.

Moskvu, s približno 12,5 milijuna stanovnika, smatra se najviše pogođenim područjem u Rusiji u epidemiji covida-19. Ograničenja u kretanju s ciljem suzbijanja novog koronavirusa ukinuta su prije tri tjedna.

Na širem području glavnog grada potvrđeno je 390 novih slučajeva zaraženih korona virusom u posljednja 24 sata. Prvi put nakon 15. travnja bilo je manje od 400 novih slučajeva, a od izbijanja je potvrđeno 56.243 zaražena.

Diljem Rusije posljednji je dan prvi put od kraja travnja potvrđeno manje od 7.000 novih slučajeva – njih 6.800. U zemlji se zarazilo ukupno 620.794 ljudi, a umrlo je 8.781, uključujući 176 u posljednja 24 sata.

  isprintaj članak