Samo do 1560. godine ubijeno je oko 15 milijuna ljudi
Papa Aleksandar VI. izdao je nekoliko papinskih bula u kojima se otvoreno zagovara i opravdava porobljavanje domorodačkih naroda Kariba i Amerike, sve to u kori ...
Dezinfekcija doma na pametan način
Kako najbolje pristupiti čišćenju u kućanstvu, kao i prepoznati i dezinficirati neka mjesta s uobičajenim žarištem klica. ...
Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
194. Samoborski fašnik
Objavljeno: 21.01.2020. 12:31  
Počele prijave za fašnički Srakotrk
Počele prijave za fašnički Srakotrk

Otvorene su prijave za fašnički Srakotrk, natjecanje za djecu u orijentacijskom trčanju koja uz pomoć karte (i roditelja) pronalaze kontrolne točke po Samoboru. Ovogodišnji Srakotrk održat će se u subotu, 22. veljače s početkom u 11 sati sa startom u Parku domovinske zahvalnosti iza župne crkve svete Anastazije. 

Prijave treba slati isključivo na e-mail: franjo.budi@zg.t-com.hr, zaključno do srijede, 19. veljače do 20 sati, odnosno dok se ne popune sva mjesta. Prijave moraju sadržavati ime i prezime djeteta, godište rođenja i kategoriju, a kategorije su M7 i Ž7 - mlađi dječaci i djevojčice rođeni 2013. godine i kasnije, M10 i Ž10 - dječaci i djevojčice rođeni 2012., 2011. i 2010. godine te M12 i Ž12 - stariji dječaci i djevojčice rođeni 2009. i 2008. godine. Važno je znati da svatko mora dobiti potvrdu na e-mail da je prijava prihvaćena. 

Broj startnih mjesta je ograničen na 300 natjecatelja, stoga poštujete rok za prijave, jer je puno zainteresiranih za Srakotrk. Svi koji se prijave u roku unaprijed će imati određeno startno vrijeme. 

Trka će biti održana neovisno o vremenskim uvjetima u prirodi, pa djecu treba opremiti prikladnom obućom i odjećom. Djeca mogu obilaziti stazu i u pratnji roditelja što je preporuka, posebno za najmlađe uzraste.

Svi natjecatelji na cilju dobivaju medalje. Karte s trasom Srakotrka djeci ostaju za uspomenu. Proglašenje za kategorije M10, Ž10, M12 i Ž12 planirano je u 13 sati i 30 minuta na glavnoj fašničkoj pozornici. 

 

Denite masku i dojdite na Srakotrk - poručuju organizatori Srakotrka iz Orijentacijskog kluba Japetić Samobor!

  isprintaj članak