Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Do 30. lipnja besplatan ulaz u muzeje i galerije
Objavljeno: 06.06.2020. 08:15  
Početak ljeta u Dubrovniku s posebnim pogodnostima
Početak ljeta u Dubrovniku s posebnim pogodnostima

Promotivna akcija Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika pod sloganom "Dubrovnik - tamo gdje je srce”, stih akademika Luka Paljetka, za početak ljeta u Dubrovniku uključuje brojne popuste i pogodnosti za sve posjetitelje na brojne turističke usluge. 

Do 30. lipnja besplatan ulaz je moguć u Arboretum Trsteno, dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin), Umjetničku galeriju Dubrovnika, Dom Marina Držića, Prirodoslovni Muzej, Muzej Domovinskog rata i Lazarete. 

Ostale cijene su također snižene. Tako je razgledavanje dubrovačkih zidina 50 kuna, zidina u Stonu 30, a Sokol grada u Konavlima 30 kuna.

Za Rezervat Lokrum za prijevoz brodom i ulaznicu treba odvojiti stotinu kuna, a za djecu do 15 godina sve je besplatno. 

Na Dubrovnik Card karticu odobrava se popust od 1.-15. lipnja i od 1.-15. srpnja tako da se na kupljenu tjednu karticu dobiva drugu besplatno. 

  isprintaj članak