Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


Hrvatska je ponovo domaćin najvećeg svjetskog plesnog natjecanja DanceStar World Finals!
Objavljeno: 10.05.2019. 10:16  
Poreč – Plesni centar svijeta od 22. do 26. svibnja 2019. godine
Poreč – Plesni centar svijeta od 22. do 26. svibnja 2019. godine
  • Poreč – Plesni centar svijeta od 22. do 26. svibnja 2019. godine
  • Poreč – Plesni centar svijeta od 22. do 26. svibnja 2019. godine

Već dvanaestu godinu za redom u Poreču DanceStar okuplja najbolje iz čitavog svijeta. Nakon kvalifikacijskih turnira koje se tijekom godine održava u svijetu, na velikoj završnici okupit će se više od 7 000 najboljih plesača, koji će pred međunarodnim stručnim žirijem otplesati svoje najbolje koreografije i boriti se za prestižni DanceStar naslov.

Svečano otvorenje DanceStar World Finals s dojmljivom povorkom zastava, bit će u srijedu 22. svibnja, a sudionike će na plaži Lotos u Zelenoj laguni u Poreču s početkom u 21,30 dodatno zabavljati DJ. Očekuje se više od 10.000 gledatelja koji će uživati u uzbudljivom ozračju, a cijeli događaj će zaokružiti prekrasni vatromet.

Petodnevni događaj bit će popraćen brojnim seminarima i radionicama plesa te zabavama za natjecatelje, DJ partiyima, FreeAllstyle Challengom dok će kruna sveukupnog događanja biti Gala večer u petak, 24. svibnja u 21,30 sati na Lotos plaži. Od 20 najboljih koreografija VIP žiri će izabrati tri najbolje izvedene. Sveukupni pobjednik Gale dobit će visoku novčanu nagradu te naslov DanceStar Gala Night Winnera.

Posebni značaj događanju dat će ovogodišnji član žirija Jed Florano, član trenutno jednog od najpoznatijih plesnih CREWova na svijetu - KINJAZ. Uz njega, ostali članovi žirija i voditelji plesnih seminara i radionica ugledni su plesači i koreografi: Zoltan Katona, Miloš Isailović, Željko Božić, Phillida Le-Roux-Liebenberg, Matic Zadravec, Sten Kuth, Murray Grant, Almira Osmanović - bivša nacionalna baletna prvakinja, direktorica Baleta u Splitu i Zagrebu i pedagoginja i koreografkinja, široj javnosti poznatija kao jedan od članova stručnog žirija plesnog showa „Ples sa zvijezdama". 

 

DanceStar World Finals donosi više od 35.000 noćenja, što ga čini bitnim za hrvatski turizam

DanceStar u svojoj suštini nije samo veleposlanik plesa i odskočna daska mnogobrojinim plesačima koji su se nakon pobjede u završnici završili u svijetu zabave (Maja Kereš koja pleše sa Justinom Biberom i Adrian Popa koji je u skupini pop ikone Madonne) nego se i aktivno angažira u svjetskom pokretu protiv klimatskih promjena, kojeg je započela 16 godišnja Šveđanka Greta Thunberg. 


  isprintaj članak