Krvava kiša u Indiji
Postoje mnoge pretpostavke koje objašnjavaju ovo čudo, uključujući vulkanske materijale i svemirska podrijetla koje tek treba dokazati.
...
Naočale čuvaju našu najveću dragocjenost - vid
Sunčane naočale trebaju zaštititi vaše oči od štetnih sunčevih UV, kao i prašine i zagađenja oko nas ...
U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Godine 2018. sektor putovanja i turizma donio je v319 milijuna radnih mjesta u gospodarstvu svijeta.
Objavljeno: 14.04.2019. 06:44  
Portoriko će od 2020. biti domaćin susreta WTTC Global Summit o svijetu putovanja i turizma
Portoriko će od 2020. biti domaćin susreta WTTC Global Summit o svijetu putovanja i turizma

Portoriko, koji svake godine privuče više od tri milijuna posjetitelja na svoje obale, bit će domaćin sljedećeg WTTC Global Summita u kongresnom centru Portoriko u San Juanu.

Putovanja i turizam jedan je od vodećih sektora koji potiču gospodarski rast i zapošljavanje diljem svijeta. Godine 2018. sektor putovanja i turizma porastao je na 3,9%, čime je pridonio rekordnih 8,8 milijarde dolara i 319 milijuna radnih mjesta u gospodarstvu svijeta.

Gloria Guevara Manzo izjavila je: "Oduševljeni smo što možemo iduće godine donijeti Svjetski skup na prekrasan tropski karipski otok Puerto Rico koji posjetiteljima ne samo da nudi slavne plaže, već je i dom jedine tropske prašume u SAD-u. Naš godišnji skup okuplja najutjecajnije ličnosti iz javnog i privatnog sektora kako bi se pozabavili izazovima i mogućnostima s kojima se suočava turistička i turistička industrija, te je svake godine najvažniji događaj u kalendaru. Održavanje Global Summita u Puerto Ricu odražava predanost i napore vlade i turističke zajednice da rastu i poslovna putovanja i putovanja u slobodno vrijeme".

Osim toga, guverner Puerto Rica, Ricardo Rosselló Nevares, naglasio je: „Putovanja i turizam su ključni u gospodarskim razvojnim planovima Puerto Rica i pokazao se kao najotporniji dio našeg gospodarstva. Štoviše, smatramo da zdrava javna politika koja učinkovito prati potrebe privatnog sektora može biti katalizator promjena. Događaji kao što je WTTC Global Summit ne samo da nam daju priliku pokazati raznolikost turističke ponude našeg odredišta, već i olakšati prostor za javni i privatni sektor da zajedno odrede budućnost putovanja i turizma”.

Dokazujući moć javno-privatnog partnerstva, područje SAD-a nedavno je donio zajedničku strukturu upravljanja i marketinga između PRTC-a i Discover Puerto Rica, novostvorene i neovisne organizacije marketinga odgovorne za marketing Puerto Rica Woldu. Brad Dean, glavni izvršni direktor tvrtke Discover Puerto Rico, dodao je: „Počašćeni smo što smo izabrani kao domaćini odredišta za predstojeći Svjetski sastanak na vrhu o putovanju i turizmu 2020. godine. Puerto Rico je mjesto gdje bogata kultura i prirodna čudesa polažu temelj za jedinstvena iskustva. Uspješni smo kao odredište svjetskog značaja, a ovaj sastanak će još više podići našu turističku ponudu i dobro utjecati na naše gospodarstvo”.

Svjetski sastanak na vrhu o putovanju i turizmu 2020. održat će se u kongresnom centru Portoriko u San Huanu od 21. do 23. travnja 2020

  isprintaj članak