Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Air Pannonia od sada leti i za Bel Medic
Objavljeno: 30.08.2016. 21:12  
Potpisan ugovor s beogradskom općom bolnicom Bel Medic za prijevoz njezinih pacijenata
Potpisan ugovor s beogradskom općom bolnicom Bel Medic za prijevoz njezinih pacijenata

Zrinka Vlašić i mr.sci. med. dr. Jasmina Knežević

 

Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika i sanitetskim prijevozom bolesnika, ugovorila je posao prijevoza za Bel Medic kliniku u Srbiji i time još više unaprijedila razvoj hrvatskog zdravstvenog turizma u ovom dijelu.

„Naša tvrtka zadovoljava sve zakonski obavezne svjetske standarde za prijevoz pacijenata, odobrene od strane Europske agencije za zrakoplovnu sigurnost (EASA- European aviation safety agency) po čemu se izdvaja od konkurencije s ovog područja. Pacijente će se prevoziti zrakoplovima koji su opremljeni svom potrebnom medicinskom opremom, uz medicinsku pratnju visoko kvalificiranih stručnjaka, koji su posebno obučeni za ovakvu vrstu medicinskih usluga“, izjavila je Zrinka Vlašić.

 U ime Opće bolnice Bel Medic ugovor je potpisala direktorica mr.sci. med. dr. Jasmina Knežević te je dodala kako ovakva suradnja omogućava njihovim pacijentima veću sigurnost kada je u pitanju njihovo zdravlje, jer će u kratkom vremenskom roku moći biti prevezeni do Opće bolnice Bel Medic iz bilo kojeg mjesta u Europi. Pacijente će se prevoziti zrakoplovom Beechcraft King Air C90, a nedavno su u flotu uveli novi tip zrakoplova Cessna Citation Jet-CJ (C-525). Ovim zrakoplovom omogućen je brži prijevoz organa za transplantaciju u suradnji s europskom organizacijom Eurotransplant.

 

Opća bolnica Bel Medic - prva je privatna bolnica u Srbiji, akreditirana prema najvišim europskim standardima kvalitete, obilježava 21 godinu postojanja. U Bel Medic zdravstvenom sustavu angažirano  je više od 220 stalno zaposlenih i  preko 400 uvaženih liječnika suradnika, među kojima su brojni sveučilišni profesori i akademici, kao i gostujući liječnici iz Sjedinjenih Američkih Država i Europe. Suradnjom s tvrtkom Air Pannonia svojim su strankama osigurali dodatnu kvalitetu medicinskih usluga.


  isprintaj članak