Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Air Pannonia od sada leti i za Bel Medic
Objavljeno: 30.08.2016. 21:12  
Potpisan ugovor s beogradskom općom bolnicom Bel Medic za prijevoz njezinih pacijenata
Potpisan ugovor s beogradskom općom bolnicom Bel Medic za prijevoz njezinih pacijenata

Zrinka Vlašić i mr.sci. med. dr. Jasmina Knežević

 

Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika i sanitetskim prijevozom bolesnika, ugovorila je posao prijevoza za Bel Medic kliniku u Srbiji i time još više unaprijedila razvoj hrvatskog zdravstvenog turizma u ovom dijelu.

„Naša tvrtka zadovoljava sve zakonski obavezne svjetske standarde za prijevoz pacijenata, odobrene od strane Europske agencije za zrakoplovnu sigurnost (EASA- European aviation safety agency) po čemu se izdvaja od konkurencije s ovog područja. Pacijente će se prevoziti zrakoplovima koji su opremljeni svom potrebnom medicinskom opremom, uz medicinsku pratnju visoko kvalificiranih stručnjaka, koji su posebno obučeni za ovakvu vrstu medicinskih usluga“, izjavila je Zrinka Vlašić.

 U ime Opće bolnice Bel Medic ugovor je potpisala direktorica mr.sci. med. dr. Jasmina Knežević te je dodala kako ovakva suradnja omogućava njihovim pacijentima veću sigurnost kada je u pitanju njihovo zdravlje, jer će u kratkom vremenskom roku moći biti prevezeni do Opće bolnice Bel Medic iz bilo kojeg mjesta u Europi. Pacijente će se prevoziti zrakoplovom Beechcraft King Air C90, a nedavno su u flotu uveli novi tip zrakoplova Cessna Citation Jet-CJ (C-525). Ovim zrakoplovom omogućen je brži prijevoz organa za transplantaciju u suradnji s europskom organizacijom Eurotransplant.

 

Opća bolnica Bel Medic - prva je privatna bolnica u Srbiji, akreditirana prema najvišim europskim standardima kvalitete, obilježava 21 godinu postojanja. U Bel Medic zdravstvenom sustavu angažirano  je više od 220 stalno zaposlenih i  preko 400 uvaženih liječnika suradnika, među kojima su brojni sveučilišni profesori i akademici, kao i gostujući liječnici iz Sjedinjenih Američkih Država i Europe. Suradnjom s tvrtkom Air Pannonia svojim su strankama osigurali dodatnu kvalitetu medicinskih usluga.


  isprintaj članak