Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Magazin namijenjen turistima koji posjećuju šire područje Plitvica.
Objavljeno: 08.10.2018. 12:14  
Predstavljeno prvo tiskano izdanje časopisa The Plitvice Times
Predstavljeno prvo tiskano izdanje časopisa The Plitvice Times

The Plitvice Times, medij koji točno godinu dana djeluje kao online portal na engleskom jeziku, upravo je predstavio svoje prvo tiskano izdanje – magazin namijenjen turistima koji posjećuju šire područje Plitvica.

 

The Plitvice Times, prvi je i jedini turistički magazin koji prati ovo područje, a namijenjen je prvenstveno brojnim stranim turistima koji ovdje dolaze, ali i svim potencijalnim posjetiteljima koji tek planiraju putovanje, jer će zaživjeti i na online platformi. Cilj je čitateljima predstaviti sve ljepote i iskustva ovog kraja i ponukati ih da na Plitvicama ostanu duže.

 

Prvo tiskano izdanje tako donosi informacije, brojne zanimljive priče, prekrasne fotografije i osobna iskustva, pa se može pročitati članke o napuštenoj zračnoj bazi Željava, dvorcu u Ozlju, aktivnom odmoru podno Plješivice, osjećajnu priču iz Rastoka, ali i malo poznate činjenice o orhidejama i parfemu koji je nastao u čast toj vrijednoj biljci. 

 

"Humans of Plitvice” je kategorija u kojoj su istaknuti turisti koji uživaju u svojim doživljajima obilaska, a nisu zaboravljeni niti domaći ljudi s područja Plitvica, pa ćete ovaj put pronaći priču o Tamari, travel blogerici koja s Plitvica putuje u svijet. Možete doznati i poveznicu popularne Oprah Winfrey s Plitvicama, kao i zašto je talijanski Vogue odabrao baš ovo mjesto za svoj poseban photoshoot

 

Magazin će izlaziti sukladno godišnjim dobima, a iduće izdanje očekuje se u siječnju 2019. godine.

  isprintaj članak