Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Zajutrak je obrok koji nas budi i okrepljuje Zajutrak je prvi dnevni obrok hrane 25.05.2013. 14:01
Zajutrak je prvi dnevni obrok hrane
Već su djedovi naših djedova znali da je zajutrak najvažniji obrok dana i da novi dan može započeti na bezbroj načina. ...
više...
Svečane prigode bez debelih boca punih dragocjenih mjehurića su nezamislive Blagdanska vina 23.05.2013. 12:21
Blagdanska vina
Nema vina koje je jedino i isključivo blagdansko osim jednog, a to je pjenušac ili champagne. ...
više...
Pradomovinom bosiljka smatra se Indija. Bosiljak je najčešće upotrebljavana začinska biljka 12.05.2013. 20:28
Bosiljak je najčešće upotrebljavana začinska biljka
Bosiljak se može očuvati i sušenjem, konzervirati ga možemo svježeg utapanjem u maslinovo ulje. ...
više...
Dobar i loš izbor za prvi jutarnji obrok Najbolji zajutrak 28.04.2013. 21:16
Najbolji zajutrak
Obrozi u danu: zajutrak, doručak, ručak, užina i večera! ...
više...
Najveći korisnik je vaš penis Plan snažne prehrane za sportaše 16.04.2013. 21:45
Plan snažne prehrane za sportaše
lice ne izgledaju baš muški, ali su za prave mladiće! ...
više...
Postoji preko 2.500 različitih vrsta rajčica Zabavna strana rajčica 01.04.2013. 20:51
Zabavna strana rajčica
Godine 1986. zmjerena težina rajčice od 3,5 kg. ...
više...
Poznajemo li vino uopće? Koliko poznamo vina 29.03.2013. 15:58
Koliko poznamo vina
Sav trud vinogradara i vinara biva u sekundi uništen napadom vode koju dotačemo u vino. ...
više...
Oslobađa nas napetosti Šampanjac za zajutrak! 28.03.2013. 15:24
Šampanjac za zajutrak!
Što još ovo delikatno piće može ostaviti na našem nepcu, osim ugodnih mjehurića? ...
više...
Voćni sok mora sadržavati stopostotni udio voća Sok zapravo i nije samo sok... 28.03.2013. 14:47
Sok zapravo i nije samo sok...
Kada na pakiranju piše nektar tada je i do 3/4 manje voća! ...
više...
Uz jagode s tučenim slatkim vrhnjem rose Desertno vino, što je to? 09.03.2013. 18:56
Desertno vino, što je to?
Puno bolje je grupu desertnih vina jednostavno označavati i zvati slatka vina. ...
više...
Chilli Mogu li ljuti umaci poput čilija uništiti želudac? 09.03.2013. 16:44
Mogu li ljuti umaci poput čilija uništiti želudac?
Ispijanje cijele boce Tabasca može zadiviti vaše prijatelje, no želudac vam baš i neće biti zahvalan. ...
više...
Važno je smanjiti obroke Uspješna dijeta! 01.03.2013. 16:57
Uspješna dijeta!
Riječ „dijeta“ odlično se prodaje i ljudi jedva dočekaju prihvatiti novi pravac u držanju dijete. ...
više...
Kuhanje na pari, pirjanje, šatiranje i brzo pečenje Najzdravije načini kuhanja 28.02.2013. 19:44
Najzdravije načini kuhanja
Povrće, začini, visokovrijedna riba i meso su glavni sastojci kuhinje. ...
više...
Pretvorite ukusnu brzu hranu u zdrave i malokalorične obroke Zdravi Fast food 13.02.2013. 13:35
Zdravi Fast food
Kebab osvaja prvo mjesto na tablici nezdrave dostave. ...
više...
Proizvodnja vina diljem svijeta Najveći proizvođači vina 04.02.2013. 13:54
Najveći proizvođači vina
Koja su tipična vina i kakvog su okusa? ...
više...
Riječi kojima možete dojmiti Znanje o vinu: aroma, dekantirati, brut, domina... 30.01.2013. 13:38
Znanje o vinu: aroma, dekantirati, brut, domina...
Postoje riječi kojima možete dojmiti društvo. ...
više...
Snažna hrana Što će vas učiniti fit u veljači 29.01.2013. 13:26
Što će vas učiniti fit u veljači
Praviulan izbor hrane učinit će nas otpornijim i zdravijim. ...
više...
Pojmovi od A-Z- i ne mislite na sutra Mali leksikon vina 15.01.2013. 17:49
Mali leksikon vina
93% kućanstava u Danskoj redovito pije vino i time su svjetski prvaci. U Francuskoj ih je samo 85%. ...
više...
Porijeklo džina je nizozemsko Gin (džin) - ljubimac visokog društva 25.12.2012. 15:46
Gin (džin) - ljubimac visokog društva
Već je londonsko visoko društvo u 1920-tim godinama znalo cjeniti aromatičnu rakiju klekovaču. ...
više...
Označavanje šampanjca Izabrati pravi šampanjac 24.12.2012. 16:49
Izabrati pravi šampanjac
Pravilnim izborom šampanjca upotpšunit ćete doček Npve! ...
više...

  Stranica 10 od 12
[10]  11 12