Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Izbjegavajte prestroge dijete Neuspješna dijeta 06.11.2013. 16:45
Neuspješna dijeta
Dijetu prihvatite kao neku vrstu liječenja tijekom kojeg se morate pridržavati izvjesnih uputa. ...
više...
Zato času dobrog vina u ruku i živjeli vi meni stotinu godina. Gemišt i bevanda 02.11.2013. 14:14
Gemišt i bevanda
Život je kratak da biste pili loša vina, a kamoli da biste vina miješali sa vodom. ...
više...
Ono smo što jedemo Zlatna pravila stola 30.10.2013. 11:08
Zlatna pravila stola
Ne živcirajte se prije ili poslije jela budući da to može štetiti probavi. ...
više...
Oprez kod naslova koji počinju sa “aromatski …” ili sadrže slično Glutamat – napad na mozak 27.10.2013. 11:40
Glutamat – napad na mozak
Ne kupujte proizvode koji sadrže glutamat, sredstva za pojačavanje okusa ili E-brojeve serije 600 (npr. E 605). ...
više...
Jelo bez vina je kao dan bez sunca Vinski bonton 22.10.2013. 20:05
Vinski bonton
Vino, u pravilu, možete piti tijekom cijelog dana. ...
više...
“Classic Bourbon” zrije znatno brže od suparnika iz znatno blaže Škotske i Irske Bourbon - viski koji leži i zrije u otvorenim sjenicima 23.09.2013. 12:34
Bourbon - viski koji leži i zrije u otvorenim sjenicima
Bourbon je jedna vrsta Coca-Cole među destilatima. ...
više...
Što je Dalmatincima maslinovo ulje, kontinentalcima bi moglo biti ulje uljane repice Ulje uljane repice - svestrano i dobro 13.09.2013. 13:47
Ulje uljane repice - svestrano i dobro
Budući da je riječ o ulju koje je posebno kvalitetno proizvedeno moramo ga i koristiti za kvalitetne stvari. ...
više...
Ova je hrana i dalje bila najpopularnija u Italiji Pizza iz Kamenog doba 16.08.2013. 19:46
Pizza iz Kamenog doba
U Pompejima je otkrivena preteča suvremene pizzerije - mjesto za pripremu pizze s alatom koji se koristio prilikom pečenja i komadići pizze. ...
više...
Vodku se može proizvesti iz bilo čega što sadrži škrob ili šećer Vodka 15.08.2013. 12:59
Vodka
Za Pabla Picassa su tri najvažnije osobitosti poslijeratne francuske kultur "Moderni jazz, Brigitte Bardot i poljska vodka". ...
više...
Budi jak! Bjelančevine izgrađuju mišićje, djeluju kao glasnici u optoku krvi 11.08.2013. 16:08
Bjelančevine izgrađuju mišićje, djeluju kao glasnici u optoku krvi
Meso je najvredniji izvor proteina. ...
više...
Što znači naziv nekog jela Kuhinjski leksikon 10.08.2013. 21:29
Kuhinjski leksikon
Slow food je pokret protiv kulture brze prehrane. ...
više...
U polusatnoj šetnji izgubimo samo 40 do 50 kalorija Najveće zablude u prehrani i dijeti 06.08.2013. 23:00
Najveće zablude u prehrani i dijeti
Danas ima gotovo dva puta više predebelih ljudi od prije dvadeset godina zato jer griješimo... ...
više...
Između Adelaidea i Helsinkija se dnevno ispija preko pola milijarde šalica, Vrijeme je za čaj 30.07.2013. 17:42
Vrijeme je za čaj
Za čajeve kao i za kavu vrijedi: dobra voda ih oživljava, loša voda ih kvari. ...
više...
Sladoled je nekada bio slastica dostojna samo odabranih Sladoled je star 2123 godine 29.07.2013. 14:40
Sladoled je star 2123 godine
Aleksandar Makedonski je slao robove da donesu led s planina kako bi se damama, a i njegovom ljubavniku pripremala ta božanska slastica. ...
više...
Kada vas obuzme osjećaj gladi, pritisnite na akupresurnu točku u žlijebu između nosa i gornje usnice Savjeti za mršavljenje 29.07.2013. 13:24
Savjeti za mršavljenje
Gladni ćete u trgovini prije pokleknuti pred primamljivom, ali zabranjenom hranom. ...
više...
Ljetno piće Limunada 27.07.2013. 14:20
Limunada
Oplemenite limun ...
više...
Smanjili smo obroke, redovito vježbali, ali nismo smršavili. Zašto? Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti 25.07.2013. 16:22
Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti
Gladovanje tijekom dana zapravo je izazov večernjim satima. ...
više...
Hrana je nešto nalik nagradi samome sebi, nalik utjehi i užitku. Kada hrana postane droga 24.07.2013. 14:22
Kada hrana postane droga
Priušti si jedan keks, a zatim još jedan. Nakon petog, osjeća se utješenom... ...
više...
Vjerujem da ne postoji koktel koji je istovremeno toliko poznat i nepoznat Uspon i pad Martinija 22.07.2013. 15:59
Uspon i pad Martinija
Današnji ljubitelji ga rade i sa slatkim vrhnjem, svježim voćem i povrćem te šarenim likerima. ...
više...
A na boci piše… U što nam pakiraju jela i pića? 15.07.2013. 21:58
U što nam pakiraju jela i pića?
Za pijenje vode na poslu najbolje kupite malu staklenu bocu za osobnu upotrebu te tako učinite nešto korisno za sebe i svoju okolinu. ...
više...

  Stranica 10 od 14
[10]  11 12 13 14