U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Muškarca se pozna po gaćama
Materijal od kojeg se proizvedi muške gaće mora biti vrhunske kakvoće. ...
Turizam je treća izvozna grana svijeta
Prošlu godinu odlikuje održiv rast u mnogim odredištima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Biljna hrana za bistru starost Špinat, kelj i blitva i za zdravu umnu starost 04.08.2016. 14:44
Špinat, kelj i blitva i za zdravu umnu starost
Umne funkcije bile su odgovarajuće pet godina mlađim osobama... ...
više...
U Hrvatskoj je moguće nabaviti odlična domaća i strana vina urađena od sauvignona Sauvignon Blanc - Ljetni prijatelj 19.07.2016. 12:18
Sauvignon Blanc - Ljetni prijatelj
Nema ozbiljnije gostionice u svijetu koja na vinskoj karti nema barem jedno vino napravljeno od sorte Sauvignon Blanc. ...
više...
2016. godina proglašena Međunarodnom godinom mahunarki Grah - superhrana 29.06.2016. 20:35
Grah - superhrana
U nekim državama se stabljika, lišće, korijen i ljuske zrelih mahuna upotrebljava u ljekovite svrhe... ...
više...
Nema miso juhe bez miso paste Miso: Znate li što je miso i čemu služi? 25.03.2016. 18:59
Miso: Znate li što je miso i čemu služi?
Uz miso će vaše tijelo puno bolje funkcionirati i biti zdraviji. ...
više...
Dio balastnih tvari hrani bakterije u debelom crijevu koje potiču zdravlje Zdrave balastne tvari i za lijena crijeva 25.02.2016. 09:57
Zdrave balastne tvari i za lijena crijeva
Prehrana bogata balastnim tvarima sastoji se od uravnotežene mješavine integralnih žitarica, hrskavog povrća i šarenog voća. ...
više...
Radi malo masnoće divljač, uz ribe, vrijedi kao zdrava hrana Divljač kao zdrava hrana 15.02.2016. 14:39
Divljač kao zdrava hrana
Prehrambeni stručnjaci preporučuju krto meso divljači, ali i junetinu, teletinu… ...
više...
Margarin - hrana za siromašne Margarin ili maslac? 26.01.2016. 20:36
Margarin ili maslac?
Francuski car Napoleon III. obećavši bogatu nagradu onima koji će izmisliti zamjenu za maslac ...
više...
Ako u receptu piše dvije žlice maslaca, pokušajte s jednom i pol žlicom Brza dijeta 04.10.2015. 17:12
Brza dijeta
Sve pržite na brzinu u ulju radije negoli da dugo pirjate na ulju ili maslacu. ...
više...
Bobičasto voće – ukrasno i ukusno Bobičasto voće: kupine, jagode, maline, ribiz, ogrozd, aronija i borovnica 10.08.2015. 18:15
Bobičasto voće: kupine, jagode, maline, ribiz, ogrozd, aronija i borovnica
Baš poput kupina i jagoda, i maline su dio porodice ruža! ...
više...
Meso dovodi do epidemije kroničnih nezaraznih bolesti Meso peradi: Za njega ne postoje vjerske zabrane 09.06.2015. 11:52
Meso peradi: Za njega ne postoje vjerske zabrane
Na jedenju peradi zasniva se prehrana u Kini, Srednjoj i Južnoj Americi, u jugoistočnoj Aziji... ...
više...
Koje vino uz školjke, a koje uz roštilj Preporuke za vina: koje vino uz koje jelo na kojoj temperaturi 07.05.2015. 12:21
Preporuke za vina: koje vino uz koje jelo na kojoj temperaturi
Dojmite svoje tijelo, a ne samo goste dobrim izborom vina! ...
više...
Oprez: POKVARLJIVO Koliko su namirnice svježe 02.05.2015. 15:46
Koliko su namirnice svježe
Logično je da mljeveno meso nećete tek tako ostavljati stajati. ...
više...
Najbolje je upotrijebiti sirovu rajčicu bez ikakvih dodataka Rajčica - povrće iz doba Inka 30.04.2015. 20:14
Rajčica - povrće iz doba Inka
Bez rajčice kao osnovne namirnice više se ne može. ...
više...
Kava ima gotovo isključivo pozitivne učinke na zdravlje i blagostanje Kava - Užitak na šalice 30.03.2015. 15:19
Kava - Užitak na šalice
Ujutro treba vedro početi dan s jednim espressom ili kapucinerom: tako tijelo i duh dolaze u ravnotežu! ...
više...
Kokteli pripremljeni na temelju šećera od šećerne trske. Kokteli: Ne čekajte odmor, uživajte već i sada u pet izabranih koktela 24.03.2015. 16:29
Kokteli: Ne čekajte odmor, uživajte već i sada u pet izabranih koktela
Vrijeme za selidbu u tople krajeve u kojem goste čeka obilje koktela ...
više...
Izbor pravog pića je više od "crveno s govedinom i bijelo s ribom" Pića za svaku vrstu nacionalne kuhinje 14.03.2015. 17:54
Pića za svaku vrstu nacionalne kuhinje
Uz indijsku hranu preporučamo mješavinu gina i limunade ili pivo s izrazitom pjenom koji će ublažiti vrući curry. ...
više...
Uprkos hlađenju živežne se namirnice mogu pokvariti Hladnjak: rashlađivanje namirnica 08.03.2015. 11:30
Hladnjak: rashlađivanje namirnica
U pravilu su hladnjaci tako opremljeni da se zapravo ništa ne može uraditi pogrešno. ...
više...
Ne postoje stroga pravila koje vino ide s kojim jelom Koje vino uz koje jelo? 07.03.2015. 19:49
Koje vino uz koje jelo?
Osobno se ne bih usudio govoriti koje vino ide uz koje jelo, a da to jelo prije ne kušam. ...
više...
Razliven, vodenast bjelanjak i plosnato žumance odaju staro jaje. Prepoznati svježe jaje 06.03.2015. 18:46
Prepoznati svježe jaje
Svježina jajeta je vrlo bitna za naše zdravlje. ...
više...
Udruga Gerico (Gorica), Bednja Bednjanska vina nekad se pilo i na bečkom dvoru 06.01.2015. 16:54
Bednjanska vina nekad se pilo i na bečkom dvoru
Riječ o vinima koja se prije 200 godina proizvodilo u vinogradima Draškovićevih, nedaleko od Pleši, koje još i danas nose naziv “Grofo ...
više...

  Stranica 4 od 10
1 2 3 [4]  5 6 7 8 9 10