Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Znate li koje su vrste tava dobre za pripremanje hrane? Tave za pripremanje hrane 26.02.2018. 15:19
Tave za pripremanje hrane
Znate li kako s njima postupati i održavati ih. ...
više...
Poriluk je jedan od najboljih prirodnih pojačivača okusa Poriluk kao otrov 22.02.2018. 09:33
Poriluk kao otrov
Od svježeg soka poriluka mogli bismo umrijeti ...
više...
Nužno potrebni začini Sol je dragocjena 21.02.2018. 08:10
Sol je dragocjena
Sol koristimo u kuhinji, u raznim metodama liječenja, te kao sastojak sredstava za čišćenje. ...
više...
Sok od sirovog krumpira protiv želučanih tegoba Krumpir i kakvog ga jesti 15.02.2018. 06:51
Krumpir i kakvog ga jesti
Krumpir pečen u pepelu je mnogo ukusniji, hranjiviji i lakši za probavu. ...
više...
Svježe mlijeko se samo pasterizira Zašto je trajno mlijeko trajnije od svježeg? 29.01.2018. 19:35
Zašto je trajno mlijeko trajnije od svježeg?
Trajno mlijeko se zagrijava na vrlo visoke temperature čime se mijenja njegov okus. ...
više...
Muškarci koji redovito piju kavu spolno su dva puta aktivniji od suzdržanih Pijenje kave ubrzava mršavljenje 02.01.2018. 13:07
Pijenje kave ubrzava mršavljenje
Kava pomaže čak i u borbi protiv raka: sadrži, naime, tvari koje sprečavaju prekomjerno množenje stanica. ...
više...
Način prehrane koji potječe iz Azije Prehrana prema pet elemenata 08.12.2017. 10:02
Prehrana prema pet elemenata
Kad trpamo u sebe sve moguće bez odabira, ne štetimo samo svom tijelu, nego i svojoj duši. ...
više...
Češnjak utječe na snižavanje kolesterola Kolesterol - treba znati još neke stvari… 22.11.2017. 07:58
Kolesterol - treba znati još neke stvari…
Zobene pahuljice sprečavaju taloženje kolesterola! ...
više...
Maslinovo ulje je sok voćke – masline Kuhanje s maslinovim uljem 24.10.2017. 16:20
Kuhanje s maslinovim uljem
Činjenice i zablude o maslinovom ulju. ...
više...
Koju temperaturu treba imati posluženo vino i uz koje jelo Koje vino uz koje jelo 10.10.2017. 09:49
Koje vino uz koje jelo
više...
Narodna medicina rogač cijeni kao pomoć pri mučnini, proljevu i povraćanju posebno kod male djece i trudnica Rogač – kruh svetog Ivana 29.09.2017. 13:10
Rogač – kruh svetog Ivana
Po sastavu je mnogo prihvatljivija namirnica od čokolade, pogotovo dijabetičarima, alergičarima na čokoladu, osoba koje imaju problem s teži ...
više...
Zdravo, brzo i jeftino Ekspress (pretis) lonac je i dalje na prvom mjestu 11.09.2017. 11:41
Ekspress (pretis) lonac je i dalje na prvom mjestu
Hrana pripremljena u njemu je ukusnija i znatno bogatija vitaminima. ...
više...
Zapamtite, život je kratak da bismo pili loše vino Vino za ljetne dane 05.08.2017. 11:00
Vino za ljetne dane
Tijekom ljetnih toplih dana obožavam piti vina s juga Španjolske iz pokrajine Jerez, poznatija pod imenom sherry vina. ...
više...
Šalica žitarica je najbolja za zaštitu vlastitog zfravlja Zajutrakom protiv bolesti 03.08.2017. 11:53
Zajutrakom protiv bolesti
U žitarice (cerealije) spadaju: proizvodi od žitarica i njihove prerađevine kao što su krupica, brašno, pahuljice i sl. ...
više...
Dnevno trebamo najmanje 30 grama balastnih tvari Balastne tvari: Krpice sa zeljem i za lijena crijeva 02.07.2017. 10:51
Balastne tvari: Krpice sa zeljem i za lijena crijeva
Balastne tvari trebaju puno tekućine. ...
više...
Kranjska kobasice, nirnberška, tirinška, konjska kobasica... Kobasice: Što sve može "ići" na roštilj 09.06.2017. 07:03
Kobasice: Što sve može
Pečenice od tofua nažalost uvijek imaju okus po dugačkim gumicama za brisanje. ...
više...
Po izgledu i mirisu čini se u redu, a istekao rok uporabe Hladnjak: Što učiniti s namirnicom kojoj je istekao rok uporabe? 01.06.2017. 10:15
Hladnjak: Što učiniti s namirnicom kojoj je istekao rok uporabe?
Datumi na mliječnim proizvodima ne znače da su ti proizvodi po navedenom isteku trajanja pokvareni. ...
više...
Uživati u vinu može samo onaj tko zna do krajnosti iskoristiti osjetljivosti usne i nosne šupljine. Najbolja vina dolaze iz Dalmacije! 11.05.2017. 09:05
Najbolja vina dolaze iz Dalmacije!
Carsko vino - izborna berba čuvenog vina Postup jedino je predikatno vino iz Dalmacije. ...
više...
Ako volite masne stvari kobasice su pravi izbor za roštilj Razumijete li se u kobasice? 10.05.2017. 13:07
Razumijete li se u kobasice?
Konja gotovo i da nema, ali mesara za konje još uvijek ima. ...
više...
U fazi klice i izdanka smanjena je razina štetnih tvari u biljkama Prehrambena vrijednost biljnih klica i izdanaka 04.05.2017. 08:33
Prehrambena vrijednost biljnih klica i izdanaka
Klice i izdanci su idealni za nadopunu svakodnevnih jelovnika hranjivim tvarima ...
više...

  Stranica 4 od 12
1 2 3 [4]  5 6 7 8 9 10