Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Kranjska kobasice, nirnberška, tirinška, konjska kobasica... Kobasice: Što sve može "ići" na roštilj 09.06.2017. 07:03
Kobasice: Što sve može
Pečenice od tofua nažalost uvijek imaju okus po dugačkim gumicama za brisanje. ...
više...
Po izgledu i mirisu čini se u redu, a istekao rok uporabe Hladnjak: Što učiniti s namirnicom kojoj je istekao rok uporabe? 01.06.2017. 10:15
Hladnjak: Što učiniti s namirnicom kojoj je istekao rok uporabe?
Datumi na mliječnim proizvodima ne znače da su ti proizvodi po navedenom isteku trajanja pokvareni. ...
više...
Uživati u vinu može samo onaj tko zna do krajnosti iskoristiti osjetljivosti usne i nosne šupljine. Najbolja vina dolaze iz Dalmacije! 11.05.2017. 09:05
Najbolja vina dolaze iz Dalmacije!
Carsko vino - izborna berba čuvenog vina Postup jedino je predikatno vino iz Dalmacije. ...
više...
Ako volite masne stvari kobasice su pravi izbor za roštilj Razumijete li se u kobasice? 10.05.2017. 13:07
Razumijete li se u kobasice?
Konja gotovo i da nema, ali mesara za konje još uvijek ima. ...
više...
U fazi klice i izdanka smanjena je razina štetnih tvari u biljkama Prehrambena vrijednost biljnih klica i izdanaka 04.05.2017. 08:33
Prehrambena vrijednost biljnih klica i izdanaka
Klice i izdanci su idealni za nadopunu svakodnevnih jelovnika hranjivim tvarima ...
više...
Hladnjak troši 25 posto ukupne električne energije u kućanstvu Hladnjak - Kako smanjiti potrošnju energije 22.03.2017. 08:17
Hladnjak - Kako smanjiti potrošnju energije
U hladnjak ne pripadaju: senf, neotvorene konzerve, kruh, rajčica, jabuke, banane, krumpir, paprika, avokado i krastavci... ...
više...
Čep od pluta zahvaljujući poroznosti polagano propušta zrak i time poboljšava zrenje vina... Pluto ili ne pitanje je sad 14.02.2017. 14:11
Pluto ili ne pitanje je sad
Recimo zbogom prošlosti i okrenimo se budućnosti te koristimo alternativne čepove za dobrobit vina. ...
više...
Kriške karambole su izvanredno sredstvo za čišćenje predmeta od mesinga. Voće - ono što niste znali 02.12.2016. 16:03
Voće - ono što niste znali
Čips od banana sadrži kalcij, željezni natrij, magnezij, kalij i vitamin A. ...
više...
Kupujte samo označena jaja Označavanje jaja 14.11.2016. 16:12
Označavanje jaja
Jaja ne moraju označavati samo oni proizvođači koji imaju manje od 50 nesilica u uzgoju. ...
više...
Kajmak je moguće koristiti kao zamjenu za masnoće poput ulja i masti za pripremu čorbi, raznih umaka i drugih jela. Kajmak 13.11.2016. 22:15
Kajmak
Kajmak može biti blažeg ili oštrijeg okusa, odnosno više ili manje slan. ...
više...
Svježi kokosov sok je najbolji kod napornog vježbanja, umjesto sportskog napitka Kokos je jedan najhranjivijih plodova 28.10.2016. 13:42
Kokos je jedan najhranjivijih plodova
Kokosi su bogati laurinskom kiselinom, koja je poznata po antivirusnim, antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima i jača imunološki susta ...
više...
Znate li koji je najskuplji vintage šampanjac? Označavanje šampanjca
26.10.2016. 20:07
Označavanje šampanjca<br>
Sec se često nudi na zabavama ili uz zajutrak/raniji ručak ...
više...
Sirovo ili nedovoljno prerađeno zrno može zaustaviti probavu i uzrokovati nadutost Velike zablude o prehrani 25.10.2016. 13:18
Velike zablude o prehrani
Dok se benzpiren u dimu cigareta smatra glavnim uzročnikom raka pluća, niti jedno istraživanje dosad nije moglo jednoznačno potvrditi vezu i ...
više...
Računajte i onu nevidljivu mast sadržanu u kobasicama, pašteti, svinjskom mesu, čokoladi itd. Masti su korisne i potrebne 19.10.2016. 19:04
Masti su korisne i potrebne
Masti imaju značajnu funkciju u prenošenju vitamina koji su topivi u mastima. ...
više...
Poslušajte svoje tijelo! Ono vam ukazuje kada mu je dovoljno. Kako ostati vitka (vitak)? 03.10.2016. 11:50
Kako ostati vitka (vitak)?
Deset savjeta kako vitki ostaju vitkima! ...
više...
Podobna je kao zrnje za pripremanje obroka pri održavanju tjelesne težine Quinoa - biljka s andskih visina 23.09.2016. 08:50
Quinoa -  biljka s andskih visina
Kuhana kvinoa je ugodnog okusa (poput kuhanog ječma). ...
više...
Meksikanci jedu pikantni umak od rajčice uz pečeno pile Meksički umak 21.09.2016. 14:36
Meksički umak
Okus ovog umaka još više dolazi do izražaja ako se njime prelije tjestenina, smeđa riža ili kuhano povrće. ...
više...
Pravilni miks za sportaša Jogurt i mliječni proizvodi za sportaše 07.09.2016. 16:26
Jogurt i mliječni proizvodi za sportaše
Prehrambeni stručnjaci preporučuju mješanje različitih bakterija mliječne kiseline. ...
više...
Pripazite s količinom: čak i ako se odlučite za bezalkoholne koktele natući ćete kalorije Hawaiin cocktail
17.08.2016. 10:49
Hawaiin cocktail<br>
Muškarci se odlučuju za "jače" koktele s više vrsta alkohola, a žene zu kremastie i slatkaste koktele. ...
više...
Znate li odakle potječu majoneza, ketcup, toast sendvič, rizi-bizi, tabasco, curry, bečki odrezak... Porijeklo začina i specijaliteta 08.08.2016. 11:33
Porijeklo začina i specijaliteta
Naziv ketchup potječe iz istoimene malajske riječi koja u prijevodu znači umak od usoljene ribe, a što je prvobitno i bio. ...
više...

  Stranica 4 od 11
1 2 3 [4]  5 6 7 8 9 10