Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Podobna je kao zrnje za pripremanje obroka pri održavanju tjelesne težine Quinoa - biljka s andskih visina 23.09.2016. 08:50
Quinoa -  biljka s andskih visina
Kuhana kvinoa je ugodnog okusa (poput kuhanog ječma). ...
više...
Meksikanci jedu pikantni umak od rajčice uz pečeno pile Meksički umak 21.09.2016. 14:36
Meksički umak
Okus ovog umaka još više dolazi do izražaja ako se njime prelije tjestenina, smeđa riža ili kuhano povrće. ...
više...
Pravilni miks za sportaša Jogurt i mliječni proizvodi za sportaše 07.09.2016. 16:26
Jogurt i mliječni proizvodi za sportaše
Prehrambeni stručnjaci preporučuju mješanje različitih bakterija mliječne kiseline. ...
više...
Pripazite s količinom: čak i ako se odlučite za bezalkoholne koktele natući ćete kalorije Hawaiin cocktail
17.08.2016. 10:49
Hawaiin cocktail<br>
Muškarci se odlučuju za "jače" koktele s više vrsta alkohola, a žene zu kremastie i slatkaste koktele. ...
više...
Znate li odakle potječu majoneza, ketcup, toast sendvič, rizi-bizi, tabasco, curry, bečki odrezak... Porijeklo začina i specijaliteta 08.08.2016. 11:33
Porijeklo začina i specijaliteta
Naziv ketchup potječe iz istoimene malajske riječi koja u prijevodu znači umak od usoljene ribe, a što je prvobitno i bio. ...
više...
Biljna hrana za bistru starost Špinat, kelj i blitva i za zdravu umnu starost 04.08.2016. 14:44
Špinat, kelj i blitva i za zdravu umnu starost
Umne funkcije bile su odgovarajuće pet godina mlađim osobama... ...
više...
U Hrvatskoj je moguće nabaviti odlična domaća i strana vina urađena od sauvignona Sauvignon Blanc - Ljetni prijatelj 19.07.2016. 12:18
Sauvignon Blanc - Ljetni prijatelj
Nema ozbiljnije gostionice u svijetu koja na vinskoj karti nema barem jedno vino napravljeno od sorte Sauvignon Blanc. ...
više...
2016. godina proglašena Međunarodnom godinom mahunarki Grah - superhrana 29.06.2016. 20:35
Grah - superhrana
U nekim državama se stabljika, lišće, korijen i ljuske zrelih mahuna upotrebljava u ljekovite svrhe... ...
više...
Nema miso juhe bez miso paste Miso: Znate li što je miso i čemu služi? 25.03.2016. 18:59
Miso: Znate li što je miso i čemu služi?
Uz miso će vaše tijelo puno bolje funkcionirati i biti zdraviji. ...
više...
Dio balastnih tvari hrani bakterije u debelom crijevu koje potiču zdravlje Zdrave balastne tvari i za lijena crijeva 25.02.2016. 09:57
Zdrave balastne tvari i za lijena crijeva
Prehrana bogata balastnim tvarima sastoji se od uravnotežene mješavine integralnih žitarica, hrskavog povrća i šarenog voća. ...
više...
Radi malo masnoće divljač, uz ribe, vrijedi kao zdrava hrana Divljač kao zdrava hrana 15.02.2016. 14:39
Divljač kao zdrava hrana
Prehrambeni stručnjaci preporučuju krto meso divljači, ali i junetinu, teletinu… ...
više...
Margarin - hrana za siromašne Margarin ili maslac? 26.01.2016. 20:36
Margarin ili maslac?
Francuski car Napoleon III. obećavši bogatu nagradu onima koji će izmisliti zamjenu za maslac ...
više...
Ako u receptu piše dvije žlice maslaca, pokušajte s jednom i pol žlicom Brza dijeta 04.10.2015. 17:12
Brza dijeta
Sve pržite na brzinu u ulju radije negoli da dugo pirjate na ulju ili maslacu. ...
više...
Bobičasto voće – ukrasno i ukusno Bobičasto voće: kupine, jagode, maline, ribiz, ogrozd, aronija i borovnica 10.08.2015. 18:15
Bobičasto voće: kupine, jagode, maline, ribiz, ogrozd, aronija i borovnica
Baš poput kupina i jagoda, i maline su dio porodice ruža! ...
više...
Meso dovodi do epidemije kroničnih nezaraznih bolesti Meso peradi: Za njega ne postoje vjerske zabrane 09.06.2015. 11:52
Meso peradi: Za njega ne postoje vjerske zabrane
Na jedenju peradi zasniva se prehrana u Kini, Srednjoj i Južnoj Americi, u jugoistočnoj Aziji... ...
više...
Koje vino uz školjke, a koje uz roštilj Preporuke za vina: koje vino uz koje jelo na kojoj temperaturi 07.05.2015. 12:21
Preporuke za vina: koje vino uz koje jelo na kojoj temperaturi
Dojmite svoje tijelo, a ne samo goste dobrim izborom vina! ...
više...
Oprez: POKVARLJIVO Koliko su namirnice svježe 02.05.2015. 15:46
Koliko su namirnice svježe
Logično je da mljeveno meso nećete tek tako ostavljati stajati. ...
više...
Najbolje je upotrijebiti sirovu rajčicu bez ikakvih dodataka Rajčica - povrće iz doba Inka 30.04.2015. 20:14
Rajčica - povrće iz doba Inka
Bez rajčice kao osnovne namirnice više se ne može. ...
više...
Kava ima gotovo isključivo pozitivne učinke na zdravlje i blagostanje Kava - Užitak na šalice 30.03.2015. 15:19
Kava - Užitak na šalice
Ujutro treba vedro početi dan s jednim espressom ili kapucinerom: tako tijelo i duh dolaze u ravnotežu! ...
više...
Kokteli pripremljeni na temelju šećera od šećerne trske. Kokteli: Ne čekajte odmor, uživajte već i sada u pet izabranih koktela 24.03.2015. 16:29
Kokteli: Ne čekajte odmor, uživajte već i sada u pet izabranih koktela
Vrijeme za selidbu u tople krajeve u kojem goste čeka obilje koktela ...
više...

  Stranica 4 od 10
1 2 3 [4]  5 6 7 8 9 10