Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Hladnjak troši 25 posto ukupne električne energije u kućanstvu Hladnjak - Kako smanjiti potrošnju energije 22.03.2017. 08:17
Hladnjak - Kako smanjiti potrošnju energije
U hladnjak ne pripadaju: senf, neotvorene konzerve, kruh, rajčica, jabuke, banane, krumpir, paprika, avokado i krastavci... ...
više...
Čep od pluta zahvaljujući poroznosti polagano propušta zrak i time poboljšava zrenje vina... Pluto ili ne pitanje je sad 14.02.2017. 14:11
Pluto ili ne pitanje je sad
Recimo zbogom prošlosti i okrenimo se budućnosti te koristimo alternativne čepove za dobrobit vina. ...
više...
Kriške karambole su izvanredno sredstvo za čišćenje predmeta od mesinga. Voće - ono što niste znali 02.12.2016. 16:03
Voće - ono što niste znali
Čips od banana sadrži kalcij, željezni natrij, magnezij, kalij i vitamin A. ...
više...
Kupujte samo označena jaja Označavanje jaja 14.11.2016. 16:12
Označavanje jaja
Jaja ne moraju označavati samo oni proizvođači koji imaju manje od 50 nesilica u uzgoju. ...
više...
Kajmak je moguće koristiti kao zamjenu za masnoće poput ulja i masti za pripremu čorbi, raznih umaka i drugih jela. Kajmak 13.11.2016. 22:15
Kajmak
Kajmak može biti blažeg ili oštrijeg okusa, odnosno više ili manje slan. ...
više...
Svježi kokosov sok je najbolji kod napornog vježbanja, umjesto sportskog napitka Kokos je jedan najhranjivijih plodova 28.10.2016. 13:42
Kokos je jedan najhranjivijih plodova
Kokosi su bogati laurinskom kiselinom, koja je poznata po antivirusnim, antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima i jača imunološki susta ...
više...
Znate li koji je najskuplji vintage šampanjac? Označavanje šampanjca
26.10.2016. 20:07
Označavanje šampanjca<br>
Sec se često nudi na zabavama ili uz zajutrak/raniji ručak ...
više...
Sirovo ili nedovoljno prerađeno zrno može zaustaviti probavu i uzrokovati nadutost Velike zablude o prehrani 25.10.2016. 13:18
Velike zablude o prehrani
Dok se benzpiren u dimu cigareta smatra glavnim uzročnikom raka pluća, niti jedno istraživanje dosad nije moglo jednoznačno potvrditi vezu i ...
više...
Računajte i onu nevidljivu mast sadržanu u kobasicama, pašteti, svinjskom mesu, čokoladi itd. Masti su korisne i potrebne 19.10.2016. 19:04
Masti su korisne i potrebne
Masti imaju značajnu funkciju u prenošenju vitamina koji su topivi u mastima. ...
više...
Poslušajte svoje tijelo! Ono vam ukazuje kada mu je dovoljno. Kako ostati vitka (vitak)? 03.10.2016. 11:50
Kako ostati vitka (vitak)?
Deset savjeta kako vitki ostaju vitkima! ...
više...
Podobna je kao zrnje za pripremanje obroka pri održavanju tjelesne težine Quinoa - biljka s andskih visina 23.09.2016. 08:50
Quinoa -  biljka s andskih visina
Kuhana kvinoa je ugodnog okusa (poput kuhanog ječma). ...
više...
Meksikanci jedu pikantni umak od rajčice uz pečeno pile Meksički umak 21.09.2016. 14:36
Meksički umak
Okus ovog umaka još više dolazi do izražaja ako se njime prelije tjestenina, smeđa riža ili kuhano povrće. ...
više...
Pravilni miks za sportaša Jogurt i mliječni proizvodi za sportaše 07.09.2016. 16:26
Jogurt i mliječni proizvodi za sportaše
Prehrambeni stručnjaci preporučuju mješanje različitih bakterija mliječne kiseline. ...
više...
Pripazite s količinom: čak i ako se odlučite za bezalkoholne koktele natući ćete kalorije Hawaiin cocktail
17.08.2016. 10:49
Hawaiin cocktail<br>
Muškarci se odlučuju za "jače" koktele s više vrsta alkohola, a žene zu kremastie i slatkaste koktele. ...
više...
Znate li odakle potječu majoneza, ketcup, toast sendvič, rizi-bizi, tabasco, curry, bečki odrezak... Porijeklo začina i specijaliteta 08.08.2016. 11:33
Porijeklo začina i specijaliteta
Naziv ketchup potječe iz istoimene malajske riječi koja u prijevodu znači umak od usoljene ribe, a što je prvobitno i bio. ...
više...
Biljna hrana za bistru starost Špinat, kelj i blitva i za zdravu umnu starost 04.08.2016. 14:44
Špinat, kelj i blitva i za zdravu umnu starost
Umne funkcije bile su odgovarajuće pet godina mlađim osobama... ...
više...
U Hrvatskoj je moguće nabaviti odlična domaća i strana vina urađena od sauvignona Sauvignon Blanc - Ljetni prijatelj 19.07.2016. 12:18
Sauvignon Blanc - Ljetni prijatelj
Nema ozbiljnije gostionice u svijetu koja na vinskoj karti nema barem jedno vino napravljeno od sorte Sauvignon Blanc. ...
više...
2016. godina proglašena Međunarodnom godinom mahunarki Grah - superhrana 29.06.2016. 20:35
Grah - superhrana
U nekim državama se stabljika, lišće, korijen i ljuske zrelih mahuna upotrebljava u ljekovite svrhe... ...
više...
Nema miso juhe bez miso paste Miso: Znate li što je miso i čemu služi? 25.03.2016. 18:59
Miso: Znate li što je miso i čemu služi?
Uz miso će vaše tijelo puno bolje funkcionirati i biti zdraviji. ...
više...
Dio balastnih tvari hrani bakterije u debelom crijevu koje potiču zdravlje Zdrave balastne tvari i za lijena crijeva 25.02.2016. 09:57
Zdrave balastne tvari i za lijena crijeva
Prehrana bogata balastnim tvarima sastoji se od uravnotežene mješavine integralnih žitarica, hrskavog povrća i šarenog voća. ...
više...

  Stranica 5 od 12
1 2 3 4 [5]  6 7 8 9 10